​Зеленський українцям: вам - карантин і треш, нам - свавілля і кеш

Якщо зірки запалюють, це - комусь потрібно, якщо в Україні йдуть на порушення прав громадян та Конституції, то кому це вигідно можна навіть перерахувати за прізвищами. Але от яка дивина: все суспільство ці прізвища знає, а Зеленський робить вигляд, що, навіть, не здогадується.


Загалом, від громадян, котрі колись із задоволенням дивились 95 квартал, нині можна почути: «А як таке може бути? Він же в кварталі всіх критикував, точно знав, що треба робити з мерзотою, як ставитись до корупціонерів, як живе простий люд і яка мінімальна пенсія та зарплата. Що ж сталося? Чому людина, яка так вправно критикувала Порошенка, сама перетворилась на його копію, а в своїй команді тримає осіб, які ставляться до суспільства, як до бидла?

Чи можна дати відповідь на ці запитання? Звісно, що так. Річ у тім, що людям ще до виборів треба було усвідомлювати, що Зеленський, що працював на Коломойського, а до того, колись, і на януковича, - це зовсім не та людина, котра зображувала у 95 кварталі Порошенка, а ці два образи взагалі жодним чином не пересікаються з образом Голобородька, котрого Зеленський зобразив у серіалі «Слуга народу». Якось народу невтямки, що справжній Зеленський — це любитель грошей та офшорів, гарних машин та якісного харчування, країни Ізраїль та теплого океану, а також покровитель усіх потрібних друзів, котрі точно знають, як використовувати державну машину заради власного збагачення чи забаганок справжніх господарів.

Спочатку народ дивувався Богдану — людині, котра вилупилась з колиски Азарова, тобто особі, яка ментально готова красти, дурити, йти на схеми, бо так робили старші, і так навчено. І - лише в інтересах росії, бо не можна вважати себе українцем. Можна і потрібно — малоросом, що служить росії. А паралельно — зробити для себе статок. А якщо ти ще й не українець, тобто, тобі байдуже, чи є Україна державою суб'єктом, чи колонією росії, то проблем з дерибаном країни та карань совісті ти не відчуваєш.

Проте, коли Богдан таки пішов, український народ зовсім прозрів, бо по факту виявилось, що в Україні президент — маріонетка, а всі справи, у тому числі і на міжнародному рівні, вирішує Єрмак — новопризначений замість Богдана голова офісу президента, котрий, за своїми обов'язками, загалом, є завгоспом, а насправді нині Зеленський у нього на підтанцьовці. І останнє фото, де Зеленський підписує законопроект про землю, котрий прийнятий з порушення Конституції і регламенту (що ще раз доводить, що Зеленський не є гарантом ані безпеки країни, ані її цілісності, ані гарантом Конституції), демонструє українцям, що Зеленський — актор, найнятий на роль президента для розвалу країни, і що долі українців його — не обходять.

Введення домашнього арешту для українців та малого бізнесу, котрий пафосно у Зеленського назвали карантином, однозначно направлено на геноцид українців, створення штучного голоду, знищення фермерства та мінімального середнього класу. Та й введення цієї забаганки було зроблено в антиконституційний спосіб з порушенням прав людини. Але Зеленський, використовуючи забаганки якихось своїх господарів, такі зі Шмигалем пішов на обмеження прав людей, при цьому його влада цинічно демонструвала, що сама вона не лише не збирається цього карантину дотримуватись, а ще й використовуватиме його заради того, аби знищувати конституційність в Україні.

Те, що карантин для влади — порожній звук, стало зрозуміло, коли шобла, котру називають слугами народу, почала збиратись під куполом ВР, аби голосувати законопроекти, котрі порушують Конституцію. Вся та мерзота, що, як виявляється, вирішила, що має право на помилку, ніякого карантину дотримуватись не збиралась. Ба більше: заклади, що кришувались правоохоронними органами, а тепер, як вже й зрозуміло, належали нардепам типу Колі Оболонського, - працювали.

Тобто, Кабмін на чолі зі Шмигалем за підтримки Зеленського — зупинили економіку України. Це призвело до безробіття, до того, що люди лишились без можливості забезпечення своїх родин і купування харчів. Також велика кількість українців буда позбавлена права на медичну допомогу, бо було закрито медичні заклади і відмінено курсування транспорту. Тож Зеленський на свою карму взяв смерті тих, хто вмер, не отримавши діалізу, або не був прооперований. Але Зеленського то — не турбує. Вся шобла, що навмисно знищує Україну, тішиться від того, що люди стали голими та босими. Ба більше: нині хочуть заборонити заробітчанам виїзд на заробітки, бо феодали з комуністичними поглядами переконані, що рабство та кріпацтво за тарілку супу — то найкраща оплата для українців. І дійсно: де краще усього працюють, як не в ГУЛАГу?

Зеленський, що сам все життя працював на мерзоту, але за гарні кошти, що дозволили йому навіть офшори створити, кинув українців у жебрацтво і, напевно, чекає, коли ж його справжні господарі йому віддячать за те, що допомагає знищувати фермерство, малий бізнес, піднімає безробіття і дає можливість порушувати конституцію, права людини, перетворюючи Україну навіть не на бананову республіку, а на територію без права громадян на голос. А якщо хтось той голос і подає, то слуги диявола пропонують, або собак продавати, аби платити завищені комунальні послуги, або заробляти філейною частиною (не хочеться цитувати курву, що таке людині відповіла!), тобто — проституцією.

Звісно, кожна лярва, хоч жіночого, хоч чоловічого роду, якщо вона звикла підставляти свій зад заради грошей, переконана, що й інші повинні так само робити. І Зеленський, що свій зад давно і вправно видресирував на «чего ізволітє» та «какая разница» тому так відверто і демонструє: «какая разница», чи є у людей що їсти чи ні? «Какая разница», чи працює в Україні демократія? «Какая разница», чи виживуть українці, працюватиме економіка та чи буде Україна, як держава?

Саме тому українцям, цитуючи самого Зеленського, треба сказати: яка різниця - Зеленський президент, чи хтось інший? Якщо різниці немає, то в Україні, допоки цю владу не знесли, як владу Чаушеску, потрібно проводити дострокові як парламентські, так і президентські вибори, адже, якщо «яка різниця», то краще обрати інших і за іншими правилами. Тих, котрі зможуть і інтереси країни відстоювати, і українську землю для нащадків повернути, і притягнути до відповідальності мерзоту, яка тішиться з горя українського народу. Адже, якщо цих не змінити, так і лишатиметься: українцям — карантин, голод і треш, а тим, хто захопив владу - свавілля і кеш.

Ліна ТИХА, «Конфлікти і закони»

Фотоколаж «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.