Біля Адміністрації Президента відсвяткували «кінець світу», бо він позбавить Україну від Януковича

ch1

 
Сьогодні, 20 грудня громадська ініціатива «Чорний Комітет» провела народні гуляння з нагоди кінця світу. Святкування відбувалося біля Адміністрації Президента (АП). 


На заході чоркомівці розповіли, що спершу не вірили в кінець світу, але події останнього часу підтвердили, що він таки настає. Зокрема — призначення «нового» прем’єра, катастрофічну ситуацію в економіці, а також інтеграцію в Митний союз можна однозначно оцінювати як наближення Апокаліпсису, принаймні, всеукраїнського.

Нагодою для святкування стало те, що нарешті хоч так українці позбудуться банди Януковича, адже АП до кінця світу ніяк не готується і є сподівання, що не переживе його. Якщо Україну не врятували вибори, то її врятує хіба кінець світу.

В ході народних гулянь активісти урочисто розпили шампанське, стріляли хлопавки та запалили бенгальські вогні. Учасники акції підняли келихи з тостом за Україну без Януковича. Сподіваємось, що, нарешті, з кінцем світу громадяни отримають омріяну свободу від авторитарного режиму, повідомляє прес-служба громадської ініціативи ЧорКому.

ch2

ch3

ch4



Коментарі

  -2 #1 Сергей 20 дек. 2012 г., 13:06:52
Дурачки, а кого бы они хотели бы в президенты? Давайте выберем или Тягнибока или Кличко или ещё кого-нибудь и Украины не будет через 3 месяца.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.