Компанія ДТЕК не провадить забудови Гідропарку, вона за народ!

gid1

 
За результатами виходу статті «За наказом Попова кентавр в пальто прикриватиме створення у Гідропарку new-Las Vegas», компанія СКМ, акціонером якої є меценат, благодійник та просто holy-людина Ренат Ахметов, почала листування з «Конфліктами та законами» з вимогою термінового прибирання прізвища вищезазначеного персонажа та спростування інформації про те, що афільована з Ахметовим структура ДТЕК планує збудувати на території рекреаційної зони Києва в Гідропарку казино та готелі.


В додання до матеріалу «За наказом Попова кентавр в пальто прикриватиме створення у Гідропарку new-Las Vegas» хочемо зазначити, що в Україні – країні великих можливостей для «людей від сохи», особливо тих, хто починав відточувати свою майстерність на великій дорозі та перейшов до вищої ліги, завдячуючи чималому таланту в області поширеної в місцях віддалених гри, можливо все. Навіть, аби судимий за кримінал персонаж став Президентом!

Але, часи минають, коло інтересів починає виходити за межі майже знищеної та прибраної до рук держави. Накопичені гроші жадають подорожі до Європи, але туди втрапляють лише лорди у білих рукавицях. Тож, руки, по-лікті замазані відомою речовиною, потребують негайного відбілювання.

Імідж понад усе! Імідж припускає, що вчасно та вміло вдягнені білі рукавички все приховають!

Тому сьогодні білими рукавичками більшість псевдо-політиків, ділків, доморощених олігархів і козиряють.

А справа журналістів - відстоювати інтереси своєї країни та свого рідного міста, історія якого потопає в жовчі жадоби невігласів-олігархів.

Звичайно, збереження автентичності та краси великого міста не є пріоритетом олігархів, які за три роки зруйнували Київ, знищили Андріївський узвіз, Паркову алею та ЦУМ, який вцілів навіть після бомбардування Хрещатика німцями під час визволення Києва у 1942 році.

У цих «великих» людей в голові виключно власні інтереси.

Для матеріалу «За наказом Попова кентавр в пальто прикриватиме створення у Гідропарку new-Las Vegas» «Конфлікти і закони» отримали зі своїх джерел інформацію про те, що представники нинішньої влади, використовуючи бутафорське прикриття – білі рукавички спонсорів-меценатів та благодійників, бажають знищити ще одну зону Києва - Гідропарк. В інформації вказувалося, що компанія ДТЕК за підтримки Голови КМДА, маріонетки Януковича О.Попова під прикриттям створення «Міста спорту Гідропарк» планує прибрати до рук 50 га додаткової землі та облаштувати на ній об’єкт не соціального призначення.

Редакція  журналу «Конфлікти и закони» отримала від компанії СКМ лист з проханням прибрати з публікації ім'я Ріната Ахметова та детальним поясненням про те, яку гіпер-благодійну місію виконує компанія ДТЕК та як активно вона турбується про молодь, що, перетинаючи межі станції м. Гідропарк, має широкий вибір або добряче нажертись в одному зі 100 непідконтрольних Київській владі дешевих генделиків, або все ж таки дістатись до одного з п’яти спортивних майданчиків, широко рекламованих Київською владою, збудованих за кошт компанії ДТЕК, та поправити здоров’я в інший спосіб.

Компанія СКМ вимагає спростування інформації, що журнал «Конфлікти і закони» власне і робить:

«Ми щиро переконані у тому, що Ренат Леонідович Ахметов, разом із більшістю українців, а тим паче киян ВИСТУПАЄ за збереження зелених зон, зон відпочинку, рекреаційних зон мегаполісів, а також - пам’яток історії та архітектури, прибережних зон водоймищ України і Києва безпосередньо!

Редакція впевнена – якщо раптом київський Гідропарк почнуть забудовувати, то не те, що жодна з компаній, яких гострі на язик журналісти та чиновники пов’язують з чистим ім'ям бізнесмена, не братиме у цьому участі, а навпаки - Ренат Ахметов, як акціонер, традиційно для благодійника та мецената, допоможе киянам стати на захист такої цінної зеленої зони для киян як Гідропарк.

Також повідомляємо надану компанією СКМ інформацію щодо того, що компанія ДТЕК не веде ніякого будівництва на території Гідропарку.

ДТЕК надає благодійну допомогу (в сумі 6 млн. грн. за 2 роки) фонду «Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголем», який, спільно з міською адміністрацією, реалізує проект «Місто Спорту».

На ці кошти будується безкоштовна для всіх бажаючих спортивно-рекреаційна інфраструктура (різні майданчики, роздягальні, доріжки), щоб, перш за все, молодь могла більше займатися спортом і зміцнювати своє здоров'я.

Щороку ДТЕК продовжує підтримку проекту, організатори надають компанії докладний план робіт на рік, і компанія чітко стежить за тим, щоб проект зберігався як соціально-значимий для міста і не відходив від своєї концепції. Сама компанія ДТЕК, підкреслюємо, ніяких власних проектів на території Гідропарку не реалізовує, нічого не будує і не планує будувати.

Редакція припускає, що джерело, що надало інформацію для першої публікації – помилилось і що заява представників компанії СКМ – офіційна і що викладене у ній – чиста правда, і Київ в образі компаній СКМ отримав гіпер активного захисника природи, а головне – оборонця київських архітектурних цінностей від свавілля влади і Попова, якого у Києві люблять, як собака – палку, саме за любов до міста та його архітектури.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.