Как Порошенко умело сливает Украину Путину. Народ на это согласен?

tolko biznes

 
После революции Достоинства власть в Украине опять захватили олигархи. Порошенко, увеличивший свои миллиарды при януковиче, умело воспользовался ситуацией и, проведя технологию в один тур (сознательно обманув народ относительно даты проведения второго тура выборов) – стал президентом.


Казалось бы, войди в историю победителем, лидером украинского народа и победителем рашизма. Так нет: бизнес интересы  олигархата, что напрямую связаны с Россией, и свои собственные он поставил выше интересов народа, которому тот же Порошенко наобещал с три короба улучшений.

Порошенко не думал, что ему будет так некомфортно в роли президента. Он как считал: получит власть и будет править, как янукович. А Запад, радуясь, что в Украине победили демократы, сразу же отвалит ему и его команде денег на все издержки.

Но вышла неувязочка, которую первым озвучил американский посол, заметивший, что все страны ввели против России санкции, и только власть Порошенко заглядывает Путину в зубы.

Потом Запад разозлился, когда узнал, что Порошенко, по примеру януковича, сына в парламент протянул, а после провел по своему списку отъявленных негодяев, которых Интерпол с удовольствием бы взял за определенные махинации.

И Запад стал прозревать: ему стало понятно, что Порошенко желает усидеть на двух стульях, чтобы и с Путиным бизнес вести (помогая олигархам, что спонсируют сепаратизм), и от Запада получить дивиденды в виде кредитов.

Но Порошенко и его команда так и не осознали, что Путин всех реально на Западе разозлил. Даля Грибаускайте, как лидер своей страны, не собирается, в отличие от Порошенко, сдавать интересы народа, а потому Запад не будет снимать с Путина никаких санкций, ибо понимает: Украина для Путина только разогрев. Дай ему ее проглотить, потом он пойдет дальше.

Только Порошенко до Дали Грибаускайте, как Путину до демократа. Порошенко не интересны интересы страны. Война – это бизнес. И Украинские олигархи замечательно делают на этом деньги, а сам Порошенко через подвластные СМИ распространяет информацию о том, что против власти Порошенко бастовать – нельзя, ибо это – на руку Путину. Тот же факт, что в это время он занимается узурпацией власти, отказывается от реформ и запускает под кума Министерство правды по Оруэллу, его – не смущает. Как и не смущает факт преследования тех, кто его критикует и жжет его портреты. И чем этот упырь отличается от януковича, посадившего через систему парня, что рисовал портрет януковича с бинди на лбу?

Но и это не самое страшное. Хуже для украинского народа то, что во время войны, развязанной Путиным против свободолюбивого украинского народа, власть периодически объявляет так называемые перемирия. Только вот они совпадают с периодами, когда у боевиков и регулярной российской армии заканчиваются боеприпасы. То есть: перемирия как такового – нет, поскольку боевики продолжают убивать украинских парней, но украинская армия в эти дни практически – не воюет. Но в это же время, во время так называемого перемирия, из России в Украину отправляются «гумконвои», везущие с территории России боеприпасы и топливо для танков. Это такое совпадение, да, господин Порошенко?

Совпадением это может назвать только тот, кто не отслеживает периоды поставки в Украину военной техники и боеприпасов из России, которые российская сторона, стыдливо прикрываясь фиговым листком, называет гуманитарной помощью в периоды перемирия.

Зачем подобное господину Порошенко? Ведь на фоне сумасшедшей инфляции, предложений по созданию министерства правды, что желает контролировать прессу, а также добивания малого и среднего бизнеса дополнительными налогами (как и народа налогом на недвижимость и 30% на покупки сверх установленной государством суммы) это однозначно приведет к социальному взрыву!

Не этого ли добивается Порошенко, дав возможность Путину продвинутся вглубь Украины, дабы потом ее раскромсать на части? Какой умный человек, желая остаться президентом, будет злить народ, что уже однажды жег шины на Майдане Независимости? Либо Порошенко – дурак, либо работает на Путина. Другого ответа на те новшества, что пытается внедрить власть Порошенко – нет.

Вполне вероятно, Порошенко более заботит его бизнес в России. А так как большинство украинских олигархов тоже именно в стране агрессора свои бизнес интересы, то он именно эти интересы и защищает.

Но Порошенко не учел одного. Путину все равно – конец. А Европа не желает класть себе на плечи куски растерзанной Украины (они – финансово не потянут). Поэтому Европе и США будет проще позволить Украинскому народу совершить третий этап революции (сдерживая Путина), чтобы Порошенко и всю олигархическо-корупционную систему отправить на виселицу. Порошенко этого еще не понял? Ну что ж, пусть и дальше изобретает велосипед, подыгрывая Путину и затягивая на шее народа и малого и среднего бизнеса петлю, и тогда он эту петлю ощутит на свой шее. И, кстати, именно это хотел до идиотов из рады донести Парасюк.

Лина ТЫХА, «Конфликты и законы»



Коментарі

  +12 #1 Дмитро 12 дек. 2014 г., 12:02:19
Пермирря для "гумконвою": щось в цьому є. Та й перестав Порошенко шукати покупців на свій бізнес, а час іде. На думку багатьох він хоче лишитися "шоколадним президентом, та з такими "планами" можна лишитися всього...за паспорт Х*йлостану...
  +9 #2 Евгений 12 дек. 2014 г., 13:30:07
Спасибо Лина.
  +8 #3 ВИКТОР 12 дек. 2014 г., 16:56:02
ЛИНА. КАК ВСЕГДА В ЯБЛОЧКО!
НО ВОТ В ЧЕМ БЕДА, ОТПРАВИТ ГЕРОИЧЕСКАЯ ЧАСТЬ УКРАИНСКОГО НАРОДА ШОКОЛАДНОГО В РОСТОВ К ЯНЫКУ, А НА ВЫБОРАХ УКРАИНСКАЯ БЫДЛОМАССА ВЫБЕРЕТ ИЛИ ГОМИКА ИЛИ ВОРА БОЙКО. ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ КАЖДЫЙ ПОСЛЕДУЮЩИЙ ПРЕЗИДЕНТ ХУЖЕ ПРЕДЫДУЩЕГО. ПОРА УПРАЗДНИТЬ ТАКУЮ ДОЛЖНОСТЬ.
  +3 #4 anya 13 дек. 2014 г., 13:44:02
я UKRAINKA из россии, и знаю точно, что порошенко c августа пытаeтся продать рошен ,,но проблема в том, что он продает украинский и русский бизнес вместе,, на украинскую фабрику покупатели есть,a в россию вкладываться никто не хочет,,,,,,и еще ---путин понял ,что победит можно промыв мозги украинцам как дo этого в крыму и на донбассе,,под это уже выделили деньги 2 недели назад ,,будet наверное риторика типа --порох нас сливает ,,все пропало и т d.КОРОЧЕ, ПРИНЦИП -РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАСТВУЙ НИКТО НЕ ОТМЕНЯЛ!!путину сейчас очень хочется расшатать гражданское общество, так что такие статьи ему очен нa рyку,,,
  +7 #5 Владимир. 13 дек. 2014 г., 13:59:39
Если уже быть честным то Парасюк всё это понял,почему то после выборов,а Тимошенко говорила об этом,еще пол года назад.
  +12 #6 Dark 14 дек. 2014 г., 04:59:50
Скидывать надо его в месте с Яйценюхом и остальными.И чем быстрее это сделать тем лучше для всех нас.
  +0 #7 Андрій 31 мар. 2015 г., 22:59:52
З огляду на всі факти і події, особисто для мене не має сумніву в тому, що саме Путін був ініціатором подій на майдані. Захоплення Криму та подальше руйнування нашої нації, це не може аж ніяк бути миттєвим рішенням. Переконаний, що над цим працювали сотні відповідних спеціалістів..аналітичних центрів.. соціологи і т.д. Не виникає сумнівів ні в кого ,що Янукович..це придворний царя Володі..вассал не більше. Після подій помаранчевих ,Янукович певний час переховувався під спідницею саме путіна, згодом путін домігся свого і в решті -решт призначив свого вассала начальником України. Одразу було фактично віддано Крим московитам.(в супереч конституційним нормам продовжено аренду баз чорноморського флоту аж майже на пів віку. Потім за наказом царька пу, було надано офіційний статус російскій мові. Веду це до того,що янукович неухильно виконував вказівки свого господаря .
  +1 #8 Андрій 31 мар. 2015 г., 23:02:30
Погляньте як зараз росія вперто перешкоджає асоціації України з ЄС. а наш президент затмарює народу очі,переконує що ратифіковано угоду . Хоча саме економічна частина це і є суть і основа асоціації..а вона має вступити в силу лише в 2016 році і не факт що так і буду. Але повернімось трохи в минуле.. пригадайте як активно партія регіонів разом з януковичем почала євроінтегруватись... майже одноголосно було ухвалено партією регіонів закон про євроінтеграцію..і такі одіозні особистості як єфремов.царьов та інші прихвостні ворогів народу Українського, голосували обома руками за європейський курс. Активно партія регіонів вела агітацію населення за європейський курс розвитку..проводились мітенги на сході спрямовані на підтримку обраного курсу держави. Ці всі події відбувались без супротиву москви та її господаря. все як по маслу йшло. Да без дозволу путіна ,янукович і до вітру б не сходив, а тут Європа... Все було штучно сплановано кремлем.
  +0 #9 Андрій 31 мар. 2015 г., 23:04:38
Коли пік підтримки населення досяг максимуму..і в листопаді 2013 року вже мало бути укладено угоду України з ЄС.,був призначений саміт в Литві .і майже перед самим саммітом невідомо з яких причин і без жодних суспільних обговореннь нам повідомляють ,що угоду Україна підписувати відмовляється. Потім починаються мітенги мирних громадян,студентів в протест безвідповідальних дій влади. Звичайно серед натовпу присутні велика кількість псевдопатреотвів-провокаторів..але мітинги мирні і жодних натяків на ворожість. Тоді в кремлі вирішують розігнати силою майдан...починається нагнітання ситуації яке досягає великого супротиву..за допомогою провокаторів та спецслужб росії . В цей час на Україну вішають кредит в 3 мільярди ..дерибанять та янукович спокійно тікає під спідницю свого господаря. В цей час путін.який мав своїх людей у всіх органах влади..що говорити, коли колишній офіцер фсб очьолював контррозвідку України.
  +1 #10 Андрій 31 мар. 2015 г., 23:06:27
Начальник охорони януковича був також колишній офіцер російських спецслужб..міністр оборони в свій час відмовився прийняти присягу на вірність Українського народу. Веду це до того, що захоплення криму з подальшим приєднанням до росії, було сплановано заздалегідь і не мало на воїй меті зустріти жодного супротиву ,бо все було вирішино та сплановано ретельно. Потім починається наступний етап спрямований на руйнацію України як держави. Не вже народ не розуміє,що такі кроки не є істерією а є спланованим ретельно дійством ,з урахуванням майже всіх напрямків розвитку ситуації. І не вже народ наш не розуміє,що путін не мав на меті втрачати контроль над ситуацією і планувавши цей хаос не мав заміни для януковича. На моє особисте ,підкреслюю, особисте глибоке переконання,зазвичай мав. Я висловлюю звісно свою думку але переконаний в тому ,що саме Петро Порошенко є людиною путіна!
  +0 #11 Андрій 31 мар. 2015 г., 23:09:06
Пригадайте героїчний приїзд Порошенка в Крим..коли він на камери розштовхує місцеву самооборону..потім реклама москви..маю наувазі проблеми на фабриці Порошенка під час виборів. Після виборів фабрики почали працювати в звичному режимі. Севастопольський судно-ремонтний завод Порошенка в три зміни обслуговує роійський флот. Людей дурять! Нам говорять, щро рада ухвалила перелік санкцій щодо країни ворога. Але рада лише надала дозвіл Порошенку на застосування санкцій. Пригадайте які санкції було застосовано президентом по відношенню до росії???!!! Які бізнес інтереси путіна зазнали утиску в нашій державі?? Я гадаю тут все ясно і це питання є реторичним. Бізнес нашого з вами президента успішно функціонує в ворожій державі то про які санкції може йти мова??Як взагалі Україна може вимагати запровадження жорстких санкцій від європейських та світових держав по відношенню до росії, не запроваджуючі свої?! Країна агресор веде проти України війну по всім фронтам,військовим.інформаційним і т.д.
  +0 #12 Андрій 31 мар. 2015 г., 23:11:03
росія намагається знищити нашу державність. росія не бажає добра нам.Це очевидно як день і ніч! але ж чому президент питає дозволу в москви на підписання асоціації с Європою.? Вибачте але це принизливо і це є абсурд! Уявіть собі, що під час другої світової..Сталін просить у Сітлера дозволу на укладання договору з іншими державами..це виходить за межі розуміння! але наш народ терплячі сприймає ці речі. Є багато запитаннь до Іловайської трагедії і до мирних угод. Як можна вважати що Мінські угоди виконуються.? Да вони були зруйновані в день їх настання. Сотні вбитих героїв в Дебальцевому! Невже це неруйнування угод цих? Невже це не принижує нас??Чи можливо Дебальцево було здано завуальовано???Але ж загинули сотні кращих синів України, які віддали найцінніше..своє життя, сотні дітей було позбавлені батьків, в багатьох сім"ях наші герої були єдиними годувальниками .
  +1 #13 Андрій 31 мар. 2015 г., 23:12:50
Тисячі матерів змушені були пережити найжахливіше що може бути..ховати своїх синів!!! Ворог зосиредив всі сили на захоплення Дебальцево, під загрозою самому опинитись в величезному котлі..чи може ворог був впевнений що українська влада не завдасть удару у відповідь????Це також є велике і болюче питання! Народ наш терплячий..ми терпимо як над нами знущаються.. віримо до останнього.. Але купка людей багатіє на смертях кращих синів України. Прикриваючись війною творить дива з курсом гривні..де хтось за декілька годин кладе в кишеню десятки мільярдів.В час жахіть і крові Українців, хтось знаходячись при владі має заводи,фабрики..в тому числі успішно працюючи на ворожій землі .Є експортером і йому вигідний такий курс гривні..бо саме експортери мають величезну вигоду .Собівартість цукерок зменшена мінімум втричі..ось і уявіть собі...Народ терпить..терпить, бо всі розуміють,що ще один майдан тільки на руку ворогу.. і влада нам про це постійно нагадує..
  +1 #14 Андрій 31 мар. 2015 г., 23:14:17
але ж вибачте..спадає на думку, що влада цим і користується. А як , що уявімо ,що президент людина путіна ,то можливо для цього все і створюється. Влада нахабніє, зневажає народом, кожну критику, кожне невдоволення людське проголошує спланованим москвою, так це сказати простіше простого, але ж вибачайте ви таким чином не зможете довічно закривати нам рота і кожного хто вказує відкрито на вашу нахабність називати агентом кремля! Ображати диванною армією і т.д. Тисячи смертей які торкнулись десятків тисяч сімей а то і сотень тисяч. Багато людей які за віком а бо за станом здоров»я не можуть захистите навіть себе, і вони,що не мають права вас критикувати??? Тисячі матерів втратили дітей.. десятки тисяч зруйнованих долей. Що втратили ті ,що зараз знаходяться на самих найвищих посадах в державі???!!!А вірніше кого втратили??. Здається, що людське життя для них це як сірник.
  +1 #15 Андрій 31 мар. 2015 г., 23:15:35
. Як можна тоді розуміти те,що влада заявляє в особі президента ,що настає поступова деескалація..але нам повідомляють..що кожного дня гине то один солдат..то два-три.. ранені і т.д. то ,що по одному можна вбивати і це є норма??Хоча ми всі розуміємо як нахабно нам брешуть про кількість загиблих! Коли вони перестануть брихати нам! ?? тисячі загиблих синів Українстьких, але майже в кожного можновладця діти начебто також воювали..але в яких боях??можливо під Іловайськом хтось був???можливо в Дебальцево?? тисячі смертей а серед еліти у всіх діти начеб то воювали, але жодного навідь поранення.Можливо вони такі гарні та досвідчені воїни??Чи можливо причина в іншому??!!! Соромно мені за таку владу!брехливу нахабну! То тільки на словах вони готові за країну отримати кулю в лоб, а як до діла..то в кущі! Нехай діти простолюдинів гинуть!! Та допоки це буде тривати. Побійтесь Бога.
  +0 #16 Андрій 31 мар. 2015 г., 23:16:45
Хіба вірні сини свого народу тисячами клали свої життя, залишали своїх дітей сирітами та на межі виживання, за для того, щоб ви на їх крові збагачувались та жирували , знущались з людей та постійно брехали!! Ви граїтесь з вогнем! не вийде по вашому!! .Не зможите постійно закривати рота тим, хто каже про вас правду! Звинувачуючи їх в тому, що вони агенти кремля! ВСЕ З ТОЧНІСЮ ДО НАВПАКИ! і не маю сумніву, що згодом ви також будете тікати саме до москви! Президент не поважає Український народ і синів України які віддали своє життя за свободу. Залишили діточок сиротами. Він нас вважає людьми другого сорту! Інакше як можна пояснити той факт,що за підписанням мінських угод Україна гарантує амністію бойовикам. Але важливий момент, під амнісію не підпадають особи які мають причетність до збиття малазійського боїнгу..
  +0 #17 Андрій 31 мар. 2015 г., 23:17:31
То що, ті триста людей, світла пам"ять яким і царство небесне, але вони чим кращі за тисячі наших самовідданих героїв??? виходить наш народ в тому чіслі і мирний вбивати дозволено? за це вбивці будуть прощені??? але ж ті хто збив боїнг прощенню не підлягають?? То вибачте..хіба це не є публічним визнанням того що ми в очах президента є непотрібом ..недолюдьми.лише статистикою..тваринами яких можна вбивати безкарно???? Ви знаєте..це для мого усвідомлення і розуміння вже є межа..Хіба ви можете собі хоча б на мить уявити таку картину. Скажімо в одій з цивілізованих держав світу, скажімо Іспанії ,відбувається схожа війна , і випадково агресор збиває Український літак. І президент країни публічно заявляє. Всі будуть амністовані але крім тих хто збив Український літак. Звичайно,жоден президент не піде на таке,жоден президент не скаже ,що його народ менш важливіший,цінніший тощо за будь який інший народ!
  +2 #18 Андрій 31 мар. 2015 г., 23:18:29
НАС ДУРЯТЬ! НАС НЕ ПОВАЖАЮТЬ! НАД НАМИ ЗНУЩАЮТЬСЯ,!НАС ВБИВАЮТЬ! СОРОМ ТАКОМУ ПРЕЗИДЕНТУ! ЦЯ ЛЮДИНА НЕ МОЖЕ БУТИ ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ , ХОЧА Б ТІЛЬКИ ЗА ТЕ,ЩО ГОТОВИЙ НАДАТИ АМНІСТІЮ ВБИВЦЯМ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ, АЛЕ НЕ ВБИВЦЯМ ЯКІ ЗБИЛИ ІНОЗЕМНИЙ ЛІТАК!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.