СБУ оголосили поза законом (ФОТО, ВІДЕО)

uu1

 
Громадські активісти та діячі культури пікетували Службу Безпеки України з вимогою дозволити в'їзд в Україну активісту Чорного Комітету, фотографу, дизайнеру Юрію Барабашу. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Чорного Комітету.


Близько 50 громадян, представників різних громадських організацій та друзів Юрка, тримали у руках плакати з закликами «Поверніть і поясніть», «А Путіна слабо не пустити?», роздруківки з портретом Барабаша та підписом «Поверніть нам Юрка», «Він фотографував, а ви уху їли!».

Представник прес-служби СБУ Лада Сафонова відмовилася прокоментувати заборону в'їзду Юрія Барабаша в Україну. Єдиним поясненням було, що це рішення прийняте в інтересах держави.

«Такі пояснення – це пояснення моральних уродів. Вони запевняють, що можуть робити все, що завгодно, і не будуть цього коментувати. СБУ має захищати людей, які дбають про цю країну, але зараз ця служба обслуговує правлячий клас. Вони пускають в Україну російських шовіністів, а депортують з України українців, які люблять цю країну, хочуть жити в ній і працювати», - сказав у під час пікетування активіст Чорного Комітету Богдан Тицький.

Після закінчення акції активісти символічно закрили вхід до приймальні СБУ червоною стрічкою, таким чином оголосивши працівників служби «персонами нон-ґрата в Україні».

Юрій Барабаш є українцем, близько 5 років проживав в Україні, мав намір отримати українське громадянство, працював дизайнером у видавництві та займався фотографією, був активним учасником протестних акцій.

Вчора стало відомо, що Юрію Барабашу заборонили в’їзд на територію України до 2018 року.

uu2

uu3

uu4

uu5



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.