Тимошенко подякувала європейським лідерам за підтримку і попросила роз’яснити їм, що Янукович – звичайний кримінальний злочинець

zustrich komorovskiy

 

Юлія Тимошенко щиро вдячна президенту Польщі Броніславу Коморовському за підтримку, яку він висловив під час зустрічі з представниками Об’єднаної опозиції «Батьківщина». Про це під час брифінгу у Харкові сказав захисник екс-прем’єр-міністра Сергій Власенко.


«Юлія Володимирівна повністю поділяє позицію президента Польщі щодо того, що, на жаль, через абсолютно незаконні дії української влади європерспектива України стає все гуманнішою і туманнішою», - наголосив захисник.

За словами Сергія Власенка, Юлія Тимошенко також вдячна прем’єр-міністрам Іспанії та Італії, які планують звернутися до президента Януковича з листом, у якому висловлять сподівання щодо швидкого і позитивного вирішення питання лідера української опозиції під час розгляду касаційної скарги.

«На жаль, Юлія Володимирівна не поділяє таких сподівань, оскільки те, що відбувалось у Вищому спеціалізованому суді на минулому засіданні 26 червня, коли у присутності уповноважених гостей - представників Олександра Кваснєвського та Патріка Кокса - вчергове безпідставно відклали розгляд справи», - зазначив Власенко.

На його думку, такі дії вчинялися за вказівкою Віктора Януковича з єдиною метою – не допустити розгляд скарги Юлії Тимошенко у Європейському суді.

«Всі ці дії свідчать про одне – Янукович не налаштований виконувати свої обіцянки європейським лідерам і відновлювати законність і демократію в Україні. Він налаштований на одне - продовжувати тримати своїх політичних опонентів у місцях ув’язнення без будь-яких підстав. Для цього вони не лише затягують розгляд касаційної скарги, а продовжують висувати все нові і нові абсурдні звинувачення», - підкреслив Сергій Власенко.

За словами Сергія Власенко, Юлія Тимошенко просила роз’яснити прем’єр-міністрам, що Янукович - звичайний кримінальний злочинець. Це не європейський президент, це людина, яка звикла дурити всіх навколо, яка не буде виконувати жодних своїх зобов’язань, повідомляє byut.com.ua.

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.