Партнери Партії регіонів у Європейському парламенті заявили про необхідність вирішення справи Юлії Тимошенко

hanes svoboda1

 
Президент Групи соціалістів та демократів у Європейському парламенті Ханнес Свобода заявляє про необхідність виконання владою України пропозицій посередницької місії Європарламенту зі спостереження за перебігом судових процесів над Юлією Тимошенко, повідомляє tymoshenko.ua.


"Прийняття та реалізація пропозицій посередницької місії Президента Кваснєвського та пана Кокса є необхідною умовою для продовження співпраці нашої Групи з Партією регіонів. Ми сподіваємося на вирішення після виборів справи Тимошенко та інших аналогічних справ", - написав на своїй сторінці у Facebook Президент Ханнес Свобода. 

Як відомо, 6 червня Європейський парламент уповноважив екс-президента Європарламенту Пета Кокса та колишнього Президента Польщі Олександра Кваснєвського спостерігати за судовими процесами у справах Юлії Тимошенко. 

Пет Кокс і Олександр Кваснєвський були присутніми на засіданнях Київського районного суду Харкова та Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ під час розгляду справ Юлії Тимошенко. 

Президент Європарламенту Мартін Шульц 2 жовтня заявив, що на час виборчої кампанії в Україні місія Пета Кокса та Олександра Кваснєвського призупиняється. "На час передвиборчої кампанії ми призупиняємо місію, оскільки не хочемо бачити наших представників інструментами в ході кампанії", - сказав він. 

Водночас Мартін Шульц повідомив, що Пет Кокс та Олександр Кваснєвський підготують невеликий підсумковий матеріал за результатами свого спостереження для обговорення у рамках політичних груп Європарламенту та подальшого оприлюднення. 

Нагадаємо, що Європейські соціал-демократи та Партія регіонів підписали меморандум про співробітництво.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.