Ребекка Хармс стурбована погіршенням стану здоров'я Юлії Тимошенко

rebecca harms spricht

 
Депутат Європарламенту Ребекка Хармс (група зелених, Німеччина) стурбована погіршенням стану здоров'я колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко у в'язниці.


"Я дуже занепокоєна погіршенням стану здоров'я пані Тимошенко. Зараз іноземні фахівці, наприклад, з клініки Charité повинні знову відвідати пані Тимошенко у в'язниці з тим, щоб отримати незалежну інформацію про її стан", - цитує слова Ребекки Хармс проект "ЄС-плюс".

Євродепутат також переконана в тому, що представники Європарламенту Олександр Кваснєвський і Пет Кокс повинні продовжити дуже уважно відстежувати ситуацію, пов'язану з Юлією Тимошенко. "Коли я сама відвідала Юлію Тимошенко у в'язниці, я змогла оцінити стрес, викликаний постійним наглядом, і зрозуміти, що це означає - не мати ніякої можливості позбутися спостереження", - підкреслила Ребекка Хармс.

Як відомо, 18 січня захисник екс-прем'єр-міністра України Сергій Власенко заявив про критичний стан здоров'я Юлії Тимошенко, яка вперше за рік і вісім місяців перебування за гратами в цей день відмовилася від зустрічі з захисниками. Юлія Тимошенко була дуже блідою, не реагувала на звернення захисника, не могла відкрити очі і підняти руки. У такому стані прокурори і слідчі вручили Юлії Тимошенко повідомлення про підозру у співорганізації вбивства депутата Євгена Щербаня і проводили слідчі дії за відсутності захисників.

Юлія Тимошенко перебуває в душовій кімнаті харківської лікарні з 8 січня. У цей день екс-прем'єр почала акцію громадянської непокори з вимогою забезпечити реалізацію її прав - скасувати цілодобове відеоспостереження, яке здійснюють чоловіки, а також дозволити телефонні дзвінки, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.