ФРН: справа Юлії Тимошенко має особливе значення для ЄС

vestsrvele

 

Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле заявляє, що вирішення справи Юлії Тимошенко має особливе символічне значення на шляху інтеграції України з Європейським Союзом, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на сайт tymoshenko.ua.


"Справа Юлії Тимошенко для Німеччини має особливе символічне значення", - сказав Гідо Вестервелле на брифінгу після завершення зустрічі з міністром закордонних справ України Леонідом Кожарою.

На офіційному сайті Міністерства закордонних справ Німеччини повідомляється, що Гідо Вестервелле наголосив на необхідності термінового гуманітарного вирішення справи Юлії Тимошенко та підтвердив готовність надання екс-прем'єрові України можливості лікування в Берліні.

Основною темою зустрічі німецького та українського міністрів стало питання інтеграції України до Європейського Союзу. "Ми готові підписати угоду про асоціацію з Україною восени. Але це може бути зроблено тільки на основі спільних європейських цінностей. Я хочу закликати Україну прямо, наполегливо і послідовно здійснювати інші необхідні реформи. Це особливо стосується системи правосуддя", - заявив Гідо Вестервелле.

Як відомо, лікарі берлінської клініки Charité після позачергового обстеження Юлії Тимошенко рекомендували їй проведення операції. Дочка екс-прем'єр-міністра Євгенія Тимошенко 1 липня заявила, що родина вимагає від влади дозволу на проведення операції німецькими лікарями.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.