ЄС: Влада України не повинна відкладати справу Тимошенко на останній момент

yan tombin1

 
Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінські заявляє, що влада України не повинна відкладати вирішення справи Юлії Тимошенко на останній момент перед проведенням у Вільнюсі (Литва) саміту Східного партнерства, на якому може бути підписано угоду про асоціацію України з Євросоюзом.


«Питання залишається у руках влади України. Є декілька способів, які вже названі. На Ялтинській конференції це питання також дістало розголосу. Мені здається, що всі вже усвідомили, що це питання має надзвичайну вагу», - сказав Ян Томбінські у інтерв'ю «5 каналу», повідомляють «Конфлікти і закони».

Голова Представництва ЄС наголосив, що саме влада та парламент України повинні знайти та запропонувати механізм вирішення справи Юлії Тимошенко.

Ян Томбінські додав, що виконання Україною всіх умов оцінюватиметься на найвищому рівні Євросоюзу. «Мій політичний досвід свідчить про те, що завжди ліпше усунути проблему, а не робити так, щоб вона залишалася аж до самісінького кінця. Було б ліпше сидіти при «чистому столі» у Вільнюсі. Поки що немає «чистого столу», але ми поступом прибираємо певні питання, розв'язуємо їх, і я відчуваю, що всі почуваються відповідальними за цей процес», - зазначив голова Представництва ЄС в Україні.

«Я би утримався від якихось ставок на те, що буде у Вільнюсі. Це ухвала, що постане на найвищому політичному рівні – це країни ЄС, з одного боку, та керівництво України, з іншого боку, для того, щоб були усі передумови, усі потрібні критичні частини маси, потрібні для підписання. Здебільшого це стосується до того способу, яким українська демократія та українське правосуддя працюють, діють», - підкреслив голова Представництва ЄС в Україні.



Коментарі

  +1 #1 Украинец 1 окт. 2013 г., 11:22:48
А я предлагаю провести всеукраинский референдум о неприкосновенности, правах, льготах и обязанностях народных депутатов.
Что им народ "нарежет", тем пусть и пользуются и исполняют.
И сразу народные избранники станут гораздо доступнее для народа.
И внести в Конституцию статью, которая запретит Депутатам каким либо образом изменять свои права и льготы. Только через референдум и не чаще раза в созыв.
Кто (кроме депутатов) против? :))
  -1 #2 Игорь Станиславович 1 окт. 2013 г., 11:28:57
Не устану повторять,- Всем, умеющим читать предоставляю ссылку сфальсификованного, тогда ещё Премьер Министром Украины, а теперь осужденной Тимошенко государственного документа, за который ВОНА заслуженно понесла Судебное наказание
Неужели после того,как нормальный человек своими глазами увидит фальсификацию должностного лица высшего эшелона, может возникнуть сомнения в его криминальной сущности? Умоляю Вас - научитесь пользоваться богатством "Интернета"! Там всё есть! И перестаньте читать БЮТово-померанчивые прокламации, о которых писал профессор Преображенский...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.