Влада по-радянські розпочала пропаганду своїх міфів про нібито неефективність угоди з ЄС

pavlenko

 
Заяви представників влади про нібито економічну капітуляцію України після підписання з Євросоюзом Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі не відповідають дійсності. Про це заявив народний депутат від «УДАРу» Ростислав Павленко в ефірі телеканалу ТВі, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Ми бачимо, що йде або якийсь торг, або ухвалено рішення про зміну вектора і, всупереч попереднім обіцянкам і роботі, яку було проведено, видно бажання Віктора Януковича законсервувати стан та методи управління, способи взаємодії з країнами, які для нього звичні і дозволяють мати необмежену владу, а наближеним до нього людям збагачуватися за рахунок українського суспільства і економіки», - сказав Павленко.

За його словами, дії влади демонструють відміну культур - європейської, в якій йдеться про захист прав людини, про підтримку державою можливостей для кожної людини, і пострадянською - специфічною культурою Януковича, спрямованою на те, щоб влада належала одній людині, а політичні структури - уряд та його партія  - були лише важелями для забезпечення їх збагачення.

Депутат від «УДАРу» переконаний, що Угода про асоціацію та вільну зону торгівлі з Євросоюзом дозволить українським товаровиробникам розширити ринку збуту. «Мита на українські товари будуть знижені одразу, і це зниження - від 4 до 19 разів по певних позиціях. Мита для європейських товарів в Україні будуть знижуватися впродовж п'яти років для того, щоб українські виробництва могли пристосуватися», - зазначив він.

При цьому Павленко звернув увагу на те, що Росія лише декларативно готова до економічної співпраці з Україною. «Ще не було розмов про асоціацію, а, наприклад, українські двигуни в Росії не беруть попри всі декларації, а натомість укладають контракти з французьким виробником. В авіабудуванні також роками не йде співпраця. Тут не міфи потрібні. Європа дає шанс для розвитку і дає можливість тим промисловцям і підприємцям, які здатні і вміють працювати, вийти на новий ринок і отримати вигоди», - додав депутат.

На його думку, зовнішньополітичні плани та бажання влади стануть очевидними 19 листопада під час голосування у Верховній Раді за необхідні для підписання Угоди з ЄС законопроекти. «В цей день повинні відбутися три результативні голосування. Якщо вони будуть - Україна отримає шанс на модернізацію і життя за новими стандартами», - заявив Ростислав Павленко.



Коментарі

  -2 #1 Оранжевый 16 нояб. 2013 г., 07:03:51
Евросоюэ агонизирует, нам туда надо??????
  +0 #2 Николаевна 16 нояб. 2013 г., 07:10:36
То что экономика рухнет-понятно и непонятливому. Десятки тысяч безработных тоже гарантированы. ЕС не обещает ничего так как и Россия. Нам самим необходимо наводить порядок в своей стране и перестать воровать и взятки брать. И никуда не вступать.
  -2 #3 панько 16 нояб. 2013 г., 07:13:31
конешно власть все об ассоциации врет - у нас сразу после подписания начинается райская жизнь - экономика не ляжет как они предрекают а начнет процветать благосостояние народа резко возрастет зарплаты и пенсии вырастут в несколько раз а мыло иверевки оппозиция выдавать будет вообще даром
  -2 #4 Олег Викторович 16 нояб. 2013 г., 07:21:18
20 лет назад Литва была промышленным государством, а теперь, по проведении всех демократических и либеральных реформ стала страной безработных. Заводы почти все уничтожены, превращены в склады импортного хлама. Везде один только импорт.
ДА, ЗАМЕТНО ОНИ РАСШИРИЛИ ТОРГОВЛЮ В ЕС.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.