Кличко розповів, які торги Україною влаштовує влада януковича у Вільнюсі

klichko evroparlament

 
Ті умови, які сьогодні виставляє влада януковича Європейському Союзу, неприпустимі і принижують Україну. Про це заявив журналістам у Вільнюсі лідер «УДАРу» Віталій Кличко, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР». «Усі події навколо підписання Угоди про асоціацію з ЄС свідчать про одне - влада януковича боїться демократії і руху до Європи. Їй не потрібні європейські стандарти, бо заважатимуть і надалі збагачуватися, розкрадаючи країну»,- сказав Кличко.


«Ті торги, які сьогодні влаштовує янукович, вимагаючи від Європи 160 мільярдів євро, демонструють звичний для його влади підхід - обман, шантаж, здирництво. Це неприпустимо - не виконавши умов ЄС, ще й вимагати якісь астрономічні суми. Вже уявляючи, на що їх можна розтягнути. Це принизливо для українського народу. І влада, яка вдається до таких дій, має піти», - підкреслив Кличко.

Він зазначив, що Угода про асоціацію все одно буде підписана - не януковичем, значить новим Президентом. «Щоб цього досягти, ми повинні зробити все для перемоги демократичного кандидата на президентських виборах. Ми не повинні залишити януковичу жодного шансу, тому я вважаю, єдиний кандидат від опозиції має бути висунутий вже в першому турі», - наголосив лідер «УДАРу».

Сьогодні у Вільнюсі Віталій Кличко виступить на парламентському форумі за демократію та на саміті Європейської Народної Партії, зустрінеться з Єврокомісаром Фюле та іншими європейськими політиками.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.