ЄНП: серце Європи зараз б’ється у Києві

pidtimka enp

 
Європейська народна партія вимагає звільнення затриманих владою протестувальників Євромайдану та вирішення питання політично-мотивованого переслідування, в першу чергу справи Юлії Тимошенко. Про це сьогодні під час прес-конференції у Києві заявили Віце-президент ЄНП Яцек Саріуш-Вольські, Голова Комітету Європарламенту у закордонних справах Елмар Брок, колишній Президент Європарламенту Єжи Бузек та речник з міжнародних питань групи ЄНП в Європарламенті Хосе Ігнасіо Салафранка, повідомила прес-служба ВО «Батьківщина», передають «Конфлікти і закони».


«Ми вимагаємо звільнення затриманих протестувальників Євромайдану та припинення політично-вмотивованого переслідування, в першу чергу вирішення справи Юлії Тимошенко», - наголосив Елмар Брок.

У свою чергу Яцек Саріуш-Вольські заявив: «Ми засуджуємо застосування сили проти мітингувальників і вимагаємо звільнення усіх затриманих. Має бути проведене об'єктивне розслідування з цього приводу».

Представники ЄНП, які відвідали у лікарні постраждалих від дій «Беркуту» і планують виступити на Євромайдані у Києві, підкреслили, що вони приїхали до нашої країни, щоб висловити свою солідарність з українським народом та підтримати його європейські прагнення.

«Ми солідарні з українським народом у його боротьбі за демократію, свободу та європейський вибір. Серце Європи зараз б'ється у Києві»,- сказав Єжи Бузек.

Європейська делегація закликала до мирного вирішення протистояння в Україні, заявивши, що вибір українського народу на користь ЄС повинен бути реалізований.

«Ситуація, коли вибір більшості українців, мільйонів, просто відміняють, є неприйнятною. Ми виступаємо за пошук мирного розв'язання протистояння в Україні і підтримуємо вимогу українців про проведення позачергових виборів. Нова влада підпише Угоду про асоціацію, а ми забезпечимо її найшвидшу імплементацію»,- заявив Яцек Саріуш-Вольські.

«У демократичній країні люди повинні вирішувати щодо свого майбутнього, а влада має їх слухати. Двері Європи залишаються відкритими для українців»,- сказав Елмар Брок.

Крім того, під час прес-конференції було повідомлено, що наступного тижня Європейський парламент розгляне резолюцію, яку запропонували представники ЄНП, щодо ситуації в Україні.



Коментарі

  -1 #1 хірург-онколог 7 дек. 2013 г., 18:47:36
при лікуванні онкологічного захворювання позитивний результат досягається ретельним видаленням злоякісної пухлини і всіх метастаз. в організмі нашої країни онкологічним захворюванням є Партія Регіонів з основним вогнищем захворювання у Міжгіррі. таким онкологом повинен стати НАРОДНИЙ ТРИБУНАЛ.
  -1 #2 Ірина 7 дек. 2013 г., 18:48:19
Серце Европи, як раз на Европейскій площі!!!!!!
  -1 #3 Ірина 7 дек. 2013 г., 18:50:50
Серце Европи, як раз і наодиться на Европейській площі!!!
  -1 #4 Ірина 7 дек. 2013 г., 18:52:09
Серце Европи, як раз знаходиться на Европейскій площі!!!
  -1 #5 РЕВОЛЮЦИЯ 7 дек. 2013 г., 19:16:33
ВНИМАНИЕ !

В УКРАИНЕ НАЧАЛАСЬ НАРОДНО-ДЕМОКРАТИЧЕСКАЯ РЕВОЛЮЦИЯ !

ОБЪЯВЛЯЕТСЯ ВСЕОБЩАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ МОБИЛИЗАЦИЯ !

НАДО СЕЙЧАС ОТБРОСИТЬ ВЕСЬ СВОЙ СТРАХ И НЕ ОГЛЯДЫВАЯСЬ НАЗАД ИДТИ ВПЕРЕД К СВОБОДЕ .

ВЫХОДИТЕ НА УЛИЦЫ И ЗАЩИЩАЙТЕ БУДУЩЕЕ СВОЕ И СВОИХ ДЕТЕЙ !

НАДО СРОЧНО ОРГАНИЗОВЫВАТЬ ГРУППЫ САМООБОРОНЫ И БЫСТРОГО РЕАГИРОВАНИЯ , АФГАНЦЫ , ЛЮДИ С БОЕВЫМ ОПЫТОМ НА ВАС ТОЖЕ НАДЕЖДА .

ЭТО САМЫЙ РЕШИТЕЛЬНЫЙ БОЙ В ИСТОРИИ СОВРЕМЕННОЙ УКРАИНЫ .

ЕГО НЕЛЬЗЯ ПРОИГРАТЬ ! МЫ НА СВОЕЙ ЗЕМЛЕ !

РАСЕЙСКО-КРИМИНАЛЬНАЯ АЗИАТСКАЯ ЧУМА НЕ ДОЛЖНА УНИЧТОЖИТЬ УКРАИНУ !

РЕЖИМ УГОЛОВНИКА ДОЛЖЕН ПАСТЬ !

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.