Росія заплатила януковичу за непідписання Угоди з ЄС

yana kupili

 
Росія заплатила януковичу та українському режиму за непідписання Угоди з Євросоюзом – сказав голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк в інтерв’ю CNN, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу ВО «Батьківщина».


За словами Арсенія Яценюка, угода президента януковича з Росією «дуже важлива і дуже неправильна»: «Російська валюта перемогла європейські цінності».

«Безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. Росія ніколи не дала б 20 мільярдів доларів просто так. Є приховані домовленості між Путіним та януковичем», - наголосив він.

Арсеній Яценюк зазначив, що ці домовленості можуть бути тісно пов’язані з Митним союзом: «Можливо, президент янукович погодився вступити до Митного союзу відразу перед президентськими виборами 2015 року».

«Це геополітична перемога Росії», - підкреслив голова Політради «Батьківщини».

Він назвав геополітичний вплив Росії на Україну величезною проблемою на шляху України до ЄС: «Адже Митний союз – це не економічний союз. Президент Путін дуже чітко сказав, що це союз політичний».

«Вплив Росії на пострадянські країни зростає. І тепер відбулося те, що Росія заплатила за непідписання Угоди з ЄС президенту януковичу та українському режиму», - підкреслив він.

Арсеній Яценюк зазначив, що президент янукович ніколи не підпише Угоду про асоціацію з ЄС: «Цей президент ніколи не поділяв європейських цінностей. Йому йдеться не про цінності, мова йде про гроші».

«Усе залежить тільки від нового президента – змінити курс і зробити поворот від Росії, завершити перемовини з ЄС та підписати Угоду про асоціацію з ЄС та зону вільної торгівлі», - наголосив він.

За словами Арсенія Яценюка, зараз країні необхідна єдність всіх опозиційних сил для того, аби «виграти президентські вибори, створити нову проєвропейську та проукраїнську команду, підписати Угоду з ЄС і зробити Україну частиною європейського простору»: «Це не буде просто, це важка робота, але її можливо виконати».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.