Верховного Комісара ООН повідомили про кричущі порушення прав людини в Україні

v k

 
Народний депутат від «УДАРу», голова комітету ВР з питань прав людини Валерій Пацкан закликав Верховного Комісара ООН з прав людини Наванетхем Піллей не залишатися осторонь подій в Україні та терміново вжити дієвих заходів для початку діяльності в Україні міжнародних фахівців, щоби вони фіксували та ставали на заваді численних порушень прав людини з боку правоохоронних органів. Про це повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


Відповідний лист депутат направив до ООН 31 січня.

«Протягом останніх днів ситуація в Україні стрімко погіршується внаслідок системного порушення представниками правоохоронних органів та тіньових афільованих з ними структур фундаментальних прав людини, в тому числі права на життя. Останній кричущий випадок - таємно викрадений активіст Автомайдану Дмитро Булатова, який дивом залишився живий після середньовічних знущань і тортур над ним», - зазначив Валерій Пацкан.

Він також зазначив, що на сьогодні доля більш як тридцяти активістів та простих мирних протестувальників невідома. «Водночас, є усі підстави вважати, що до зникнення цих осіб безпосередньо причетні оперативні служби міліції та зв’язані з ними організовані кримінальні угрупування», - йдеться у листі.

На думку Валерія Пацкана, правоохоронні органі в період президентства януковича перетворилися на каральні структури, які діють поза Конституцією і становлять велику небезпеку для суспільства.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.