Андрій Дещиця провів переговори з Міністром закордонних справ Литовської Республіки Лінасом Лінкявічюсом

deschitsya litva

 
29 травня 2014 р. в.о. Міністра закордонних справ України Андрій Дещиця провів переговори з Міністром закордонних справ Литовської Республіки Лінасом Лінкявічюсом, який перебуває з візитом в нашій державі, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу МЗС України.


Керівники зовнішньополітичних відомств обговорили актуальні питання порядку денного двосторонніх відносин, зокрема розвиток політичного діалогу на різних рівнях. Л.Лінкявічюс підтвердив участь Президента Литви Д.Грібаускайтє у церемонії інавгурації новообраного Глави Української держави П.Порошенка.

Особливу увагу під час зустрічі приділено внутрішньополітичному становищу в Україні. А.Дещиця поінформував співрозмовника про пріоритетні завдання українського Уряду та здійснювані реформи у контексті реалізації курсу на євроінтеграцію, заходи, які вживаються для стабілізації ситуації на Сході нашої держави.

Л.Лінкявічюс висловив повну підтримку діям української влади, спрямованим на відновлення стабільності та верховенства права. Сторони погодилися, що зовнішня підтримка проросійських радикальних угруповань з боку РФ є головною причиною триваючої нестабільності в Донецькій і Луганській областях.

Під час переговорів домовлено продовжувати двосторонню співпрацю у євроінтеграційному контексті, зокрема з питань імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, у тому числі в частині створення поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі, а також лібералізації візового режиму ЄС для українських громадян.

Л.Лінкявічюс запевнив, що Литва продовжуватиме надавати всебічну допомогу Україні на цьому напрямі.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.