Олланд прогнозує нову світову війну

olland viyna

 
Президент Франції Франсуа Олланд заявив в інтерв'ю французької газети «Фігаро» про можливість війни, якщо не вдасться прийти до угоди по Україні.


«Я думаю, що це - останній шанс. Якщо ми не зможемо прийти до довготривалої мирної угоди, ми прекрасно знаємо подальший сценарій: у цього є назва, цей сценарій називається війною», - цитує видання слова Ф.Олланда.

Тим часом, канцлер Німеччини Ангела Меркель констатувала, що не бачить гарантій виконання нових домовленостей по Україні. «Теоретично гарантій немає, є тільки досвід того, що обіцяне має виконуватися. Після мінських угод ми звільнилися від багатьох ілюзій», - повідомила вона, виступаючи на Мюнхенській конференції з безпеки.

За словами А.Меркель, враховуючи поступ у виконанні мінських домовленостей, немає ніяких гарантій виконання нових домовленостей. «Поки у нас недостатньо позитивний досвід у виконанні домовленостей», - пояснила канцлер Німеччини.

При цьому, виступаючи на Мюнхенській конференції з безпеки, Ангела Меркель в черговий раз підкреслила, що військовим шляхом кризу в Україні не подолати, і Росія повинна зробити свій внесок у вирішення ситуації.

«Більше одного року ми переживаємо кризу в Україні. Криза, яка поставила під питання миропорядок у всьому світі. Дії Росії порушили мир і порядок, і принципи спільного існування в Європі. Була порушена цілісність, порушені принципи міжнародного права», - сказала Меркель.

За повідомленнями Інтерфакс-Україна та УНІАН



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.