Мерія Мюнхена виділила 1 млн євро на удосконалення матеріально-технічної бази аварійно-рятувальної служби Києва

munhen dopomoga

 
Оновлення матеріально-технічної бази допоможе київським рятувальникам виконувати свою роботу більш ефективно. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час зустрічі з тимчасовим консультантом міста Мюнхен Михайлом Гамалієм, який прибув до Києва для аналізу ситуації в аварійно-рятувальній службі міста.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Київського міського голови.

«Ми вдячні керівництву Німеччини та мерії Мюнхена зокрема за ту допомогу, яку ми отримуємо. Можу запевнити, що київська служба порятунку щодня виконує багато завдань, від яких у прямому сенсі залежить життя і здоров’я киян. Впевнений, що оновлення обладнання рятувальників допоможе їм виконувати свою роботу більш ефективно», - зазначив мер.

Раніше Віталій Кличко звернувся до мера Мюнхена Дітера Райтера з проханням надати фінансову та технічну допомогу для удосконалення матеріально-технічної бази аварійно-рятувальної служби міста Києва, зокрема придбання необхідного сучасного обладнання. У липні міська рада Мюнхена погодила виділення Києву 1 млн євро на ці цілі.

Михайло Гамалій прибув до Києва для аналізу ситуації в службі порятунку Києва та розробки подальших кроків для реалізації допомоги та розподілу коштів.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.