Кияни звертаються до єврочиновників з вимогою посилити санкції проти РФ

kiyani zvertautsa

 
Українці в усьому світі вимагають продовжити, а по можливості – посилити санкції ЄС проти Росії. Акція «Стоп Путін! Стоп війна! » пройшла в Римі, Варшаві, Відні, Берліні, інших містах Європи та в Америці. Про це «Конфліктам і законам» повідомили в інформаційній агенції УІС.


Акція пройшла і в Києві . Не дивлячись на дощову погоду, біля стели Незалежності зібралося близько сотні містян, організованих Силою Людей Києва. Учасники акції зверталися до киян і гостей міста з проханням підтримати ініціативу та відправити в Раду Європи типові листи, в яких міститься звернення до єврочиновників з обгрунтуванням, чому санкції ні у якому разі неможна послаблювати і тим більше скасовувати.

Серед інших вимог до очільників ЄС - змусити Росію повністю вивести з України війська і військову техніку, посилити спостережну місію ОБСЄ і подовжити її роботу до 24 годин на добу, допустити місію ОБСЄ до частини українсько-російського кордону, який Україна тимчасово не контролює, продовжити санкції проти Росії, оскільки Росія не виконує Мінських угод.

«Пам’ятаю, в перші дні Євромайдану також стояла дощова погода, і не одразу нас на вулицю виходило по сто тисяч. Ми починали революцію в складних умовах. Але змогли перемогти режим януковича. Думаю, незабаром, попри непросту ситуацію, ми зможемо перемогти й Путіна», - заявив голова Київської організації Сили Людей Василь Болгарин.

«Санкції – дуже важливий інструмент у боротьбі з путінським режимом. Погіршення економічної ситуації в Росії не лише зменшить можливості РФ вести агресивні дії проти сусідів, але й внесе розкол в середовищі російської політичної еліти, в якій далеко не всі готові терпіти складне економічне становище», - зазначила відома російська опозиціонерка Ольга Курносова, яка також взяла участь у мітингу.

Також під час акції було зачитано звернення народного депутата України, члена ПП «Сила Людей» Наталії Веселової, яку війна змусила покинути рідний дім на Донеччині:

«Чому потрібно зупинити Путіна? В Україні багато внутрішніх проблем, але немає жодної, з якою б ми не справилися. Єдина проблема, яку можна подолати лише об’єднавшись всім світом - це російський імперіалізм, що вбиває мирне населення та військовослужбовців, що калічить душі наших дітей, що отруює весь світ відвертою брехнею та перекрученими історичними фактами. Насправді, героїзм українського народу в поєднанні з підтримкою міжнародної спільноти дає свої результати. Росія вже не має тієї економічної міцності, як раніше. І лише продовжуючи спротив російській агресії та міжнародні економічні санкції, можна зламати агресивну машину, що намагається перемолоти світ. Наша задача: зупинити війну і зайнятися відновленням соціальних зв’язків та інфраструктури».

Нагадаємо, зараз в ЄС вирішується питання продовження санкцій проти РФ, проти цього вже висловилися Франція, Італія, Греція і Угорщина.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.