Євросоюз не визнав вибори в анексованому Криму

es vibori krim

 
У заяві Європейської служби зовнішньополітичної діяльності наголошується, що ЄС не визнав незаконної анексії Криму росією, тому і не визнає вибори на території півострова.


Європейський Союз не визнав незаконну анексію російською федерацією Криму і Севастополя, і тому не визнає проведення виборів до російської державної думи на Кримському півострові. Про це йдеться у заяві речника Європейської зовнішньої дипломатичної служби, опублікованої на офіційному сайті ввечері у понеділок, 19 вересня, повідомляє DW.

У заяві наголошується, що ЄС залишається «непохитним» у своїй підтримці територіальної цілісності і суверенітету України.

Раніше про невизнання виборів до російської державної думи в анексованому Криму заявив голова моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи Штефан Шеннах, а також низка країн, зокрема, США, Франція, Канада, Чехія, Румунія, Данія, Швеція, Естонія та Литва.

В Організації безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) заявили про брак демократії під час проведення виборів до державної думи росії, які відбулися в неділю, 18 вересня.

Згідно з попередніми результатами виборів, на виборах у держдуму з великим відривом перемогла владна партія «Єдина росія», якій вдасться сформувати більшість у дві третини мандатів. Склад нижньої палати російського парламенту за результатами виборів має залишитися незмінним - окрім «Єдиної росії», до нього проходять компартія, партія Володимира Жириновського ЛДПР, а також «Справедлива росія».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.