​Швеція підтвердила підтримку України в умовах протидії російській агресії

У рамках робочого візиту до Стокгольма 28-30 вересня 2016 року Заступник Міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль провела черговий раунд українсько-шведських політичних консультацій високого рівня. Відбулися переговори з Державним секретарем МЗС Швеції Анікою Сьодер, а також з Політичним Директором МЗС Швеції Анною-Карін Енестрьом за участю Політичного директора МЗС України Олексія Макеєва.


Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України, передають «Конфлікти і закони».

Шведських партнерів було поінформовано про хід здійснення реформ в Україні, а також про найбільш важливі аспекти відносин Україна-ЄС. У цьому зв'язку особливий наголос було зроблено на важливості якнайшвидшого запровадження безвізового режиму для громадян України.

Шведська сторона була поінформована про ситуацію в Україні у зв’язку з агресією російської федерації проти України та незаконною окупацією Криму, а також про сучасний стан реалізації Мінських домовленостей.

Швеція підтвердила свою відданість політиці послідовної та багатопланової підтримки України в умовах протидії російській агресії та здійснення масштабних внутрішніх перетворень.

Важливим аспектом відносин між Україною та Швецією на міжнародній арені буде взаємодія у рамках Ради Безпеки ООН у зв'язку із початком з 1 січня 2017 року дворічного періоду перебування Швеції у складі непостійних членів РБ ООН.

Заступник Міністра закордонних справ України відвідала штаб-квартиру компанії «Еріксон» та зустрілася з першим віце-президентом компанії Ульфом Петерсоном, під час якої керівник шведської компанії поінформував про діяльність компанії в Україні, а також перспективи реалізації в Україні проектів у сфері інформаційних технологій та комунікацій.

Фото mfa.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.