​Польська PESA виграла торги на поставку Києву 40 трамваїв

Польська компанія-виробник потягів, вагонів, трамваїв і їхньої модернізації Pesa (пол. Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz SA) виграла тендер на поставку Києву 40 одиниць низькопідлогових 26-метрових трамваїв, запропонувавши їх за понад 1 млрд 813,199 млн грн за очікуваної суми закупівлі 1,946 млрд грн. Про це повідомляє «Польське радіо» з посиланням на інформаційне агентство «Інтерфакс».


У понеділок, 17 липня, завершився аукціон в системі електронних закупівель ProZorro. Згідно із ним, другий учасник торгів - українсько-німецьке спільне підприємство «Електронтранс» зі Львова запропонувало трамвайні вагони за 1 млрд 813,2 млн грн і не знижувало ціну під час аукціону, а PESA спочатку пропонувала їх за 1 млрд 846,416 млн грн.

Зазначимо, що Київ на початку квітня цього року оголосив перший тендер на поставку 40 трамвайних вагонів за 1,96 млрд грн, проте наприкінці травня торги були скасовані, оскільки на участь в них заявку подала тільки польська Pesa.

Водночас «Електронтранс» в середині червня переміг в торгах на поставку Києву семи низькопідлогових 30-метрових трамвайних вагонів на суму 301 млн грн.

Фото youtube.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.