​Конфлікт на кордоні з Саакашвілі обговорюватимуть на форумі Європарламенту

Про це заявив євродепутат Яцек Саріуш-Вольський, який у Перемишлі супроводжує колишнього президента Грузії. Євродепутат Яцек Саріуш-Вольський вважає, що влада України, яка не погодилася на в’їзд на свою територію колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі, порушує європейські стандарти, котрих зобов’язалася дотримуватися, повідомляє «Польське радіо».


Яцек Саріуш-Вольський, який у Перемишлі супроводжує Міхеіла Саакашвілі, повідомив, що в цю справу втрутилася влада Польщі, зокрема голова польської дипломатії. Додав теж, що питання буде обговорене на форумі Європарламенту:

«Нікого не можна виключати з політичного життя і позбавляти громадянства на підставі фальшивих тверджень та, на додачу, позбавляти права на в’їзд на територію України. Це суперечить європейським стандартам, яких Україна зобов’язалася дотримуватися підписуючи угоду про асоціацію. Це нецивілізовані звички. У понеділок я їду на пленарну сесію Європарламенту в Страсбург і там ми обговорюватимемо це питання» - заявив польський євродепутат.

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі має намір в’їхати в Україну. У Перемишлі Саакашвілі сів у потяг Перемишль-Київ, проте було оголошено, що поїзд не буде рухатися, доки у ньому знаходиться «особа, яка не має права в'їзду в Україну».

Фото PAP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.