​Саміт «Східного партнерства» перетворився для Порошенко на саміт східної ганьби

Петро Порошенко бере участь у саміті «Східного партнерства», де сьогодні ввечері відбулася зустріч Народної партії. Спочатку Юлія Тимошенко розкритикувала Порошенка за те, що я, як член цієї ради, не можу бути присутнім, тому що мене позбавили громадянства, а потім представник грузинської партії Національний рух, Ніка Мелія, розкритикував його за депортацію грузинського журналіста і грузинських ветеранів АТО. На що Порошенко сказав, що велика кількість депортованих - це грузинські злодії в законі.


Президент нахабно бреше. Вони навмисно змішали грузинських кримінальних авторитетів разом з грузинськими офіцерами, які все життя разом зі мною в Грузії боролися проти кримінальних авторитетів і очищували від них Грузію. Вони це зробили для того, щоб зганьбити ім'я офіцерів і для того, щоб приховати знущання з журналіста.

На цю заяву Порошенко представник грузинської партії відреагував наступним чином: «Навіть якщо допустити, що це правда, що депортували кримінальних авторитетів, в тому числі журналіста, процедура їх побиття та одягання мішків на голови суперечить усім європейським нормам. Якщо вони щось зробили в Україні, вони повинні бути покарані за українським законом», - це він сказав у відповідь на заяву Порошенка про те, що ці люди становлять загрозу українській національній безпеці.

У цілому більшість членів Європейської народної партії дуже жваво цікавилися ситуацією. Завтра вони хочуть окремо зустрітися з цього приводу з представниками Грузії, щоб обговорити ситуацію, яка склалася з депортацією журналіста.

Mikheil Saakashvili, facebook.com

Фот president.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.