​Країни НАТО підтримують українських військових

«Gazeta Polska Codziennie» розповідає як військові НАТО проводять вишколи для українських солдатів. Міністр оборони Великобританії Гевін Вільямсон під час візиту до Києва минулого тижня оголосив про продовження навчальної місії, спрямованої до українських солдатів, яка триватиме принаймні до 2020 року. У військових навчаннях ЗСУ в рамках «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки - Україна» беруть участь також військові з Польщі, повідомляє Польське радіо.


Керівник Міністерства оборони Великобританії обговорив з міністром оборони України Степаном Полтораком і начальником штабу Збройних Сил України Віктором Муженком ризики, з якими зустрічаються українські солдати.

Гевін Вільямсон оголосив про розширення секції оборони Великобританії в Києві і повідомив про призначення постійного аташе військово-морського флоту, який допоможе відновити український військовий потенціал на морі. Це відповідь на мілітаризацію російської федерації Азовського моря та порушення перебігу морської торгівлі, що її здійснює вмф росії, а це має негативний вплив на українську економіку.

Британський політик відвідав також Мар’їнку на сході України, де він побачив жахи чотирилітньої оборонної війни, що її українці ведуть проти сепаратистів, які воюють за підтримки росії.

Британська навчальна місія в Україні триває з 2015-го. Операція «Orbital» - це різноманітні тренінги, в тому числі виявлення мін та вибухових речовин, надання медичної допомоги та вдосконалення логістики.

Крім цього, українці тернуються разом з канадцями, поляками та литовцями.

Фото Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.