​Українець видавав себе за болгарина, аби в’їхати до Польщі

Під час проходження прикордонного контролю у польсько-українському пункті пропуску в Корчовій Підкарпатського воєводства громадянин України намагався скористатися фальшивим паспортом громадянина Болгарії. Чоловік мав також підроблені болгарські водійські права та посвідчення особи, повідомляє Польське радіо.


«У Корчовій прикордонний контроль проходив чоловік, який вдавав із себе громадянина Болгарії. Співробітник Прикордонної служби, використовуючи свій досвід, побачив певні помилки і вирішив більш ретельно вивчити болгарський паспорт. Документ виявився підробленим», - поінформувала у понеділок речниця Бескидського відділу Прикордонної служби у Перемишлі майор Ельжбєта Пікор.

Чоловік наполягав, що це помилка і у відповідь показав додаткові болгарські документи – водійські права та посвідчення особи. «Вони також були фальшиві», - додала речниця.

Громадянина України було затримано. Виявилося, що він має автентичні українські документи. Чоловік визнав, що фальшиві документи придбав, перебуваючи в Німеччині, оскільки протермінував перебування у країнах Європейського Союзу.

Чоловік добровільно піддався покаранню одного року та двох місяців позбавлення волі умовно на випробувальний термін до двох років. Його також повернули в Україну.

Від початку цього року польські прикордонники виявили понад 700 представлених під час контролю різних фальшивих документів. Найчастіше підробляють заяви про намір доручення роботи, паспорти, візи, транспортні документи, страхові поліси, дозволи на перебування та водійські права.

Фото bieszczadzki.strazgraniczna.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.