Терористам ДНР і ЛНР наказали з Росії - не чіпати бізнес Ахметова

biznes ahmetki

 
Російська Федерація, продовжуючи військову експансію на сході України, при цьому дала чіткі вказівки своїм бойовикам: не чіпати бізнес олігарха Ахметова.


«Майже вся промисловість Ахметова там працює - починаючи від шахт в Макіївці і Торезі, закінчуючи металургійним і коксохімічним заводом в тій же Макіївці, - розповів в інтерв'ю «Главкому» депутат від «Блоку Порошенко» виходець з Донбасу Єгор Фірсов. - Його (Ахметова) супермаркети «Брусничка» теж працюють. Але зрозумійте - там немає єдиного мозкового центру, з яким можна було б прийти і домовитися. У Торезі це відбувається по-одному, в Донецьку по-іншому, в Луганську по-третьому».

Фірсов упевнений, що Росія просто дала наказ своїм військовим не чіпати підприємства Ахметова, а той у свою чергу фінансує батальйони, віддаючи їм частину грошей. Плюс відправляє на Донбас гуманітарні вантажі, що грає на руку терористам і глушить невдоволення і соціальні бунти.

«Це не означає, що Ахметов зустрічається з Захарченко і вони вирішують, скільки він буде централізовано платити «ДНР», - пояснює депутат. - Умовно кажучи, натикається він на банду Гіві, а той йому каже - давай мені, умовно кажучи, з десяти вагонів вугілля один. А банда Косого йому каже - а нам 5% з прибутку. Таких історій з відкатами маса. І це ж не Ахметов домовляється з цими терористичними групами, а його люди на місцях».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.