Наталія Королевська - про результати голосування за законопроекти «Народної реформи»

Наталія Королевська. Фото vinnitsa.infoУ Верховній Раді сформувалася антинародна більшість, що складається з представників нинішньої та минулої влади. Про це йдеться у зверненні Наталії Королевської, народного депутата України, лідера УСДП, до підприємницької спільноти щодо результатів голосування із законопроектів «Народної реформи» 14 березня.

«Парламент відмовився підтримати справедливі вимоги людей справи України, сформульовані на численних обговореннях, мітингах, круглих столах в усіх регіонах Україні. З фракціями більшості солідаризувалися й депутати так званої опозиції. У Верховній Раді сформувалася антинародна більшість, що складається з представників влади нинішньої та влади минулого. Політики старої формації, до яких би партій вони не належали, не готові слухати громадян України», – зазначила вона.

Наталія Королевська наголосила, що на засіданні парламенту розглядалися три найважливіші законопроекти «Народної реформи», які «могли поставити реальний заслін тотальному свавіллю влади»: про зниження вдвічі ставки єдиного соціального внеску для фізичних осіб-підприємців; про скасування вимог щодо необхідності мати первинні документи за останні 3 роки; про введення мораторію на перевірки підприємців.

Зокрема, законопроект щодо запровадження мораторію на перевірки отримав 88 голосів, з них фракція Партії регіонів не надала жодного голосу, «БЮТ-Батьківщина» лише 49; про скасування вимоги щодо необхідності мати первинні документи за 3 роки – 54, з них Партія регіонів – жодного, «БЮТ-Батьківщина» – 24 голоси; щодо зниження ставки єдиного соціального внеску отримав 23 голоси, Партія регіонів не надала жодного голосу, «БЮТ-Батьківщина» - лише 13.

«23 голоси за законопроект - це оцінка чинного парламенту. Ось 23 депутата і прийдуть до нового парламенту, а всі інші - не отримають підтримки людей. Сьогодні реальну оцінку нашої діяльності дають люди, які прекрасно все бачать, все знають і все розуміють», - заявила політик.

На її думку, сьогодні перед громадянським суспільством стоять такі завдання: об'єднатися та мобілізувати всі сили для протистояння некомпетентним і нечесним політикам, які узурпували владу в країні, домогтися відставки антинародного уряду Азарова. «Крім того, не допустити приходу до наступного складу парламенту людей, які сьогодні душать українське підприємництво як клас, забирають у людей кошти для існування та надію на краще майбутнє», – підкреслила депутат.

Лідер УСДП переконана, прийшов час суспільству брати відповідальність за розвиток України. «Згуртований рух людей справи стане тим середовищем, що висуне нових лідерів та виконає свою головну місію – забезпечить розвиток економіки України. Ми разом сформуємо план народних реформ та разом побудуємо нову економіку в нашій країні», – резюмувала Наталія Королевська.

Нагадаємо, 14 березня Верховна Рада Україна відмовилася ухвалити низку законопроектів, зокрема: «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо зниження ставок єдиного внеску для фізичних осіб-підприємців» (№ 9765); «Про внесення змін до Податкового кодексу Україні про скасування вимог наявності первинних документів у фізичних осіб-підприємців, що обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності» (№ 9504), «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо фактичних перевірок)» ( № 9549).



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.