Опозиція четвертий день вимагає притягнути до кримінальної відповідальності осіб, які фізично знущались над Тимошенко

blokuvannya

 

Опозиція продовжуватиме блокування парламенту до повного виконання вимог щодо припинення знущання над Тимошенко у Качанівській колонії.


Про це сьогодні на брифінгу заявив голова фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Кожем’якін, повідомляє byut.com.ua.

Він також зазначив, що незважаючи на четвертий день блокування, жодна вимога опозиції досі не виконана.

Він також нагадав, що опозиція всі свої вимоги спрямувала до президента Януковича.

«Ми підписали звернення до президента для того, щоб він надав вказівки виконавцям, зокрема генеральному прокурору Віктору Пшонці, щодо порушення кримінальної справи про притягнення до відповідальності осіб, які фізично знущались над Тимошенко», - повідомив Кожем’якін.

При цьому він зазначив, що сьогодні омбудсмен Ніна Карпачова зустрінеться з послами іноземних держав і надасть письмові докази нанесення побоїв Юлії Тимошенко. Зокрема знімки гематом, які Тимошенко отримала у Качанівській колонії.

Також лідер фракції нагадав, що опозиція вимагає відсторонити від виконання службових обов’язків керівника пенітенціарної служби, а також негайно розпочати лікування Юлії Тимошенко за рекомендаціями іноземних лікарів.

 



Коментарі

  +0 #1 ukr 27 апр. 2012 г., 10:21:58
Почему нет заключения суд-мед экспертизы? Только эта экспертиза может подтвердить характер избиения. То что говорит Турчинов и другие - не является доказательством. Ясно, что это очередная афера для того, чтоы избежать суда и привлечь к себе внимание общественности. Чего еще можно ждать от этой аферистки Тимошенко и этого бездарного сброда, который называет себя оппозицией

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.