Пленарне засідання Верховної Ради 20 березня 2013 року

vr 20 03

 
У середу, 20 березня, Верховна Рада України продовжила роботу в пленарному режимі. На початку ранкового засідання Голова Верховної Ради України Володимир Рибак зачитав прізвища відсутніх на засіданні.


Народні депутати виступили з оголошеннями, заявами, повідомленнями, пропозиціями.

Парламентарії продовжили розгляд питання про призначення позачергових місцевих виборів.

Верховна Рада прийняла низку постанов, призначивши позачергові місцеві вибори окремих сільських, селищних та міських голів на неділю 2 червня поточного року.

Після неприйняття рішення щодо призначення виборів у Василькові Київської області і повторного голосування цього питання, яке також не було результативним, головуючий оголосив перерву у засіданні для проведення консультацій.

Головуючий по закінченні перерви поінформував про те, що керівники фракцій погодили і пропонують народним депутатам: повернутися до розгляду тих проектів постанов про призначення позачергових місцевих виборів, які не набрали голосів; скасувати результати голосувань по призначенню виборів Васильківського, Алчевського і Новодністровського міських голів; доручити профільному комітету вивчити ці питання і завтра внести на голосування у сесійний зал.

Народні депутати скасували результати голосувань стосовно призначення виборів Васильківського і Алчевського міських голів.

Голосування про призначення позачергових виборів цих голів не були результативними.

Наступні голосування щодо призначення інших позачергових місцевих виборів також були нерезультативними. В цих голосуваннях не брали участь народні депутати з фракцій "Батьківщина", "Удар" і "Свобода".

Під час дискусії з приводу голосувань зазначалося, що у сесійному залі відбувається "затягування часу для того, щоб не розглянути наступне питання порядку денного - про призначення чергових виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови".

Представники фракції Партії регіонів і опозиційних фракцій закликали один одного брати участь у голосуваннях.

На вимогу двох фракцій у засіданні було оголошено перерву для проведення консультацій.

Головуючий згодом повідомив, що консультації керівників депутатських фракцій тривають і закрив ранкове засідання.

Наступне пленарне засідання другої сесії відбудеться у четвер, 21 березня, повідомляє Інформаційне управління ВР України.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.