Кличко: Треба не лише скасувати пенсійну псевдореформу, а й створити умови для належного пенсійного забезпечення

p reforma

 
"УДАР" закликав парламент не лише скасувати пенсійну псевдореформу Януковича-Азарова, але і створити умови для гідного пенсійного забезпечення. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко на засіданні Верховної Ради під час обговорення пакету законопроектів щодо пенсійного забезпечення, повідомляє прес-служба партії "УДАР Віталія Кличка".


Кличко наголосив, що так звана пенсійна реформа, яку провів президент Янукович разом із Партією регіонів звелася до обмеження прав жінок, науковців, чорнобильців, військовослужбовців, працюючих пенсіонерів, інвалідів."Можна стверджувати, що під прес цієї так званої реформи потрапили всі 46 мільйонів українців", - наголосив лідер "УДАРу".

Він зауважив, що минуло вже майже два роки з моменту ухвалення пенсійної реформи, однак суттєво ситуація не змінилася. Кличко нагадав, що цього року пенсія була збільшена лише на 10 гривень. "Близько трьох мільйонів українців отримують пенсію менше 1000 гривень. Середній розмір пенсії також мізерний - близько тисячі чотирьохсот гривень. Тобто, для звичайної людини пенсійна реформа принесла лише втрати", - наголосив лідер "УДАРу", додавши, що пенсії в Україні суттєво зростають лише для колишніх чиновників.

Віталій Кличко переконаний, що ніхто нині не може бути задоволений цієї реформою, тому що видатки Державного бюджету на утримання пенсійної системи не зменшились, а збільшились на 20 мільярдів. "Така реформа - загроза для наступних поколінь. Тому таку горе-реформу треба скасувати. Цим рішенням ми дамо поштовх для проведення справжньої реформи, яка потрібна людям", - переконаний він.

Кличко також впевнений,  що Україна повинна відмовитися від політики дешевої робочої сили. Бо мізерна зарплата сьогодні - це мізерна пенсія завтра. Він наголосив, що "УДАР" пропонує парламенту ухвалити рішення про  зниження ставки єдиного соціального внеску і вже підготував відповідний проект закону. "Цей крок дозволить вивести заробітну плату з тіні та створити нормальні умови для ведення бізнесу в Україні", - наголосив Віталій Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.