«УДАР» домігся зняття з розгляду у ВР проекту Трудового кодексу

t kodeks

 
Фракція «УДАР» домоглася зняття з розгляду проекту Трудового кодексу, який був ухвалений попереднім складом парламенту в першому читанні. Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН заявив народний депутат від «УДАРу» Павло Розенко, повідомляють «Конфлікти і закони».


Він зауважив, що проект Трудового кодексу, який був ухвалений, містив низку загрозливих речей. «Народні депутати України від «УДАРу» звернулися до голови Верховної Ради з відповідним листом, в якому через юридичні формули доводили, що проект Трудового кодексу має бути відхилений і не повинен розглядатися новим складом парламенту» , - сказав Павло Розенко.

Депутат зауважив, що «ударівці» отримали відповідь від комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці, що цей проект в другому читанні новим складом парламенту розглядатися не буде.

«Ми отримали лист за підписом голови комітету з питань соціальної політики та праці, де він вказав, що згідно з регламентом, проект Трудового кодексу в свій час не був включений до порядку денного сесії для його розгляду в другому читанні. І тому всі законопроекти, які не включені до порядку денного нового складу ВР, вважаються відхиленими. Це стосується і проекту Трудового кодексу, який розглядав попередній парламент»,- додав Розенко.

Говорячи про перспективи ухвалення проекту Трудового кодексу, зареєстрованого вчора представниками фракції Партії регіонів, Павло Розенко висловив думку, що сьогодні в парламенті немає для цього необхідної кількості голосів. «Проект Трудового кодексу буде проходити повну процедуру розгляду, починаючи з першого читання. На сьогодні під цей законопроект голосів в парламенті немає»,- додав депутат.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.