Провладна більшість у ВР не захотіла позбавляти свого президента привілеїв та резиденцій

regionali

 

>Опозиційні фракції у Верховній Раді продовжать вимагати скасування пільг для Президента, прем’єра та народних депутатів. Про це в ефірі телеканалу TBi заявив народний депутат фракції «УДАР» Олександр Мочков, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Законопроект про скасування пільг, який розглядався сьогодні – це законопроект, підготовлений трьома опозиційними фракціями. «УДАР» ще на початку роботи ВР підготував власний законопроект, яким передбачене скасування пільг президента, прем’єр-міністра, голови ВР та народних депутатів. Однак цей законопроект на розгляд депутатів поки що не був винесений, а значить у нас є ще одна можливість домогтися скасування пільг», - наголосив депутат.

Мочков зазначив, що законопроект про скасування пільг передбачав економію коштів у розмірі 2 мільярди гривень, які щороку витрачаються на перельоти чиновників у бізнес-класі, службові квартири та авто. «Це значна сума, яку можна було б направити на будівництво лікарень, шкіл та дитячих садочків», - зауважив ударівець.

За словами Мочкова, сьогоднішній законопроект, який не підтримали депутати від Партії регіонів, передбачав, зокрема, і вирішення проблем з перекриттям доріг для кортежів президента, прем’єра та інших високопосадовців.

«Також законопроектом передбачалося надання президенту резиденції лише на час обрання главою держави. Після закінчення повноважень президент мав би повернути її у власність держави. Звичайно, депутати-регіонали не захотіли позбавляти свого президента таких привілеїв», - зауважив народний депутат.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.