У «Батьківщині» регіонала Єфремова порівняли з сомалійськими піратами

efrem3

 
У партії «Батьківщина» наголошують, що ані в Конституції, ані в Указі президента, який регламентує процедуру помилування немає економічних обмежень, а логіка регіонала Олександра Єфремова нагадує логіку сомалійських піратів, які тримають заручників заради фінансового зиску.


Про це йдеться  в заяві прес-служби, повідомляє сайт «Батьківщина.

«Ані в Конституції, ані в Указі президента, який регламентує процедуру помилування, немає ніяких економічних обмежень для застосування механізму помилування. Це чергова вигадка представників Партії регіонів, які бояться побачити лідера опозиції Юлію Тимошенко на волі. Особисто пану Олександру Єфремову нагадуємо, що казки про «начебто завдану шкоду» у так званій «газовій справі» спростовані рішенням Європейського суду з прав людини від 30 квітня 2013 року. ЄСПЛ у своєму рішенні чітко зазначив про суддівське свавілля, незаконність позбавлення лідера опозиції волі та політичну вмотивованість «справи Тимошенко»», - йдеться в заяві.

У «Батьківщині» зазначають, що «вимагати якісь штрафи, та обґрунтовувати свої казки політично-вмотивованим вироком - це за межею здорового глузду».

«Особливо цинічною виглядає заява про 405 мільйонів дол. США. У природі не існує навіть сфальшованого рішення суду, по якому Юлія Тимошенко начебто комусь винна якісь 405 мільйонів дол. США. Ми розуміємо, що пан Єфремов, який поінформований про плани Банкової, просто заздалегідь їх озвучив»,- зазначається в заяві.

У «Батьківщині» вважають, що «логіка пана Єфремова нагадує логіку сомалійських піратів, які вимагають гроші за заручників».

«Влада довела економіку «до ручки», а тепер за рахунок політичних в‘язнів, яких утримували та продовжують утримувати у в‘язницях, намагається знайти гроші. Це абсурдна конструкція», - йдеться в заяві.

У «Батьківщині» наголошують, що «треба не відмовки шукати, а виконувати рішення Європейського суду» і вимагають від влади звільнення незаконно засудженої Юлії Тимошенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.