Провладну більшість сьогодні чартерами звозили до парламенту з-за кордону

golosuut rigi

 
Протягом другої сесії Верховної Ради сьомого скликання найбільше проблем було в депутатів провладної більшості, оскільки вони системно не ходили на засідання парламенту. Про це заявив народний депутат фракції «УДАР» Володимир Куренной в ефірі телеканалу «Рада», повідомляють «Конфлікти і закони».


«Більшості не було в залі. Вони ледве нашкрябували по 200 голосів, - це в кращому випадку. Сьогодні деяких людей навіть з Бразилії чартерами привозили. І привезли. Ми деяких депутатів вперше побачили в обличчя, оскільки вони системно не ходили до парламенту», - зазначив Володимир Куренной.

Він підкреслив, що така активізація депутатів від більшості – наслідок перемоги опозиції, зокрема «УДАРу», які домоглися персонального голосування у Верховній Раді.

«Партія регіонів протягом цього періоду навчалася персональному голосуванню. Іноді у них, як у будь-якого складного підлітка, були рецидиви. Навіть сьогодні ми зафіксували декілька випадків кнопкодавства. Представники Партії регіонів фактично звезли на ранкове засідання і мертвих, і живих, і все одно голосували «за себе і за того хлопця», порушуючи Конституцію і закони України», - наголосив депутат.

Він також зазначив, що провладна більшість блокує ухвалення євроінтеграційних законопроектів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію України з ЄС.

«Ми чуємо розмови,мовляв, опозиція не дає працювати, приймати історичні законопроекти, а потім у порядок денний провладна більшість,спікер і керівництво парламенту вносять другорядні, нікому не потрібні закони. Не вносяться закони, які ми повинні ухвалити, щоб підписати Угоду про асоціацію, і одночасно ми в 5-й раз говоримо про векселя», - наголосив Куренной.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.