«Регіонали» планують таємно перерозподілити більше 2 мільярдів

rigi zasidannya

 
Партія регіонів готує таємне засідання Бюджетного комітету для перерозподілу коштів, передбачених на компенсацію вкладникам «Ощадбанку» колишнього СРСР. Про це повідомив член комітету, народний депутат фракції «Батьківщина» Олег Медуниця, передають «Конфлікти і закони» з посиланням на byut.com.ua.


За словами Олега Медуниці, «регіонали» потайки і в пожежному режимі планують «роздерибанити» 2,2 мільярди гривень, закладених у бюджеті на виплату компенсацій вкладникам «Ощадбанку», перерозподіливши кошти, зокрема, на користь бюджету Донецької області та м. Слов'янськ, а також на утримання СБУ.

При цьому, за словами Олега Медуниці, жодного із представників опозиційних фракцій про засідання комітету не попередили.

«Я сам випадково довідався про це засідання і обдзвонив колег-опозиціонерів», - повідомив він.

Окрім того, народний депутат зазначив, що після того, як опозиція дізналася про відповідне засідання комітету, «регіонали» у пожежному режимі почали змінювати час проведення засідання».

«Засідання бюджетного комітету, на якому планується затвердити «розпил» 2,2 млрд. грн., перенесли на 2 години: замість оголошених 15:00 засідання відбудеться о 13:00. Як на мене, мета очевидна - приховати відсутність кворуму», - сказав Олег Медуниця, уточнивши, що наразі засідання знову перенесено на 15:00.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.