«Батьківщина» запрошує людей на мітинг під Верховну Раду у четвер

miting chetverg

 

Партія «Батьківщина» закликає українців зібратися на мітинг під Верховною Радою у четвер, 7 листопада, коли парламент розглядатиме закони, які можуть остаточно гарантувати підписання Україною Угоди про Асоціацію з ЄС. Про це повідомляє прес-служба партії.


«У четвер у парламенті має остаточно вирішитися доля нашої країни. Позиція «Батьківщини» незмінна: ми разом з партнерами обома руками за входження України до Європейського Союзу, а тому голосували і будемо голосувати за всі закони, необхідні для цього. А от для Януковича та його партії завтра відбудеться тест на європейськість», - йдеться в повідомленні.

«Ми пропонуємо людям допомогти регіоналам зробити правильний вибір і проголосувати за закон про лікування Юлії Тимошенко за кордоном, що є практично останньою перешкодою на шляху до доленосної угоди. Тому закликаємо усіх, кому не байдуже власне майбутнє, хто хоче жити у вільній демократичній країні, а не в дрімучому та принизливому «тайожному союзі», зібратися під Верховною Радою і чітко продемонструвати, чого хоче справжній українець!», - підкреслено в заяві.

Очікується, що мітинг під Верховною Радою (вул. Грушевського, 5) розпочнеться о 9.00 7 листопада.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.