Пинзеник: Виходячи з процесів в парламенті, нам необхідно оголошувати дострокові вибори нардепів

nerozhoditisya

 
Виходячи з процесів, які відбуваються в парламенті, необхідно оголошувати дострокові вибори нардепів. Про це заявив під час розгляду питання щодо проведення виборів мера Києва та Київради народний депутат від «УДАРу» Віктор Пинзеник, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Я все більше починаю переконуватися, що нам бракує ще одного важливого рішення. Судячи з тих процесів, які відбуваються, судячи з того, що до цього часу ми не бачимо проект коаліційної угоди, нам треба оголошувати позачергові вибори до Верховної Ради України», - сказав він.

Пинзеник вкотре наголосив, що перед розглядом всіх питань народні депутати повинні бути ознайомлені з проектами рішень, а не голосувати виключно з голосу.

Ударівець додав, що, розглядаючи питання відносно проведення виборів в Києві, депутатам знову не були роздані проекти документів. «УДАР» завжди наполягав на тому, що в Києві має бути мер і мають бути проведені вибори. Однак, ми не знаємо, за який проект ми голосуємо. Ми вимагаємо, щоб депутатам давали можливість ознайомитися з документами», - додав Віктор Пинзеник.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.