Кличко: Для стабілізації ситуації в Україні вибори президента мають відбутися відповідно до ухваленого рішення - 25 травня

vibori klichko

 
Вибори президента України повинні відбутися 25 травня для того, щоб якомога швидше стабілізувати ситуацію в країні. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко в коментарях журналістам в кулуарах Верховної Ради, повідомляють «Конфлікти і закони».


Він наголосив, що сьогодні деякі політики роблять все, щоб відтермінувати дату проведення виборів Президента. «Нам необхідно побудувати ефективну вертикаль влади, щоб стабілізувати політичну ситуацію та провести економічні реформи. Але є сили, які зацікавлені, щоб виборів в країні не було, щоб стабілізації в країні не було і щоб розколоти Україну», - сказав лідер «УДАРу».

Віталій Кличко зауважив, що «УДАР» зробить все, щоб вибори глави держави відбулися 25 травня у відповідності до ухваленого парламентом рішення. Він наголосив, що політична та економічна криза, в якій перебуває Україна, - це наслідок діяльності режиму Януковича.

За словами лідера «УДАРу», є також люди, які зацікавлені, щоб ситуація в Україні загалом була нестабільною. «Ми повинні зруйнувати ці плани. Я звертаюся до мешканців півдня та сходу - не піддавайтеся на провокації. Пропаганда сьогодні серйозно працює проти нинішньої влади. Я не знаю жодного російськомовного українця, якого б утискали», - сказав політик.

Кличко висловив впевненість, що конфлікт між Україною та Росією треба вирішувати мирним шляхом. «Впевнений, що шляхом переговорів, дипломатії, міжнародного тиску необхідно врегулювати проблему. Але в жодному разі не шляхом ескалації конфлікту. Ми не повинні допустити, щоб пролилася кров», - сказав Віталій Кличко.

Лідер «УДАРу» також додав, що всі мають докласти максимум зусиль, аби Україна не втратила Крим. Він наголосив, що референдум в Криму був призначений незаконно та антиконституційно. «Ми розуміємо, що це спланований сценарій розколу України», - сказав Віталій Кличко.

Політик також підкреслив, що вже з'являється інформація про видачу українських паспортів людям, які не є громадянами України, для того, щоб вони голосували на так званому референдумі. При цьому, додав Кличко, мешканці Криму отримують незаповнені запрошення прийти на референдум. Це свідчить про те, що списків виборців у організаторів «волевиявлення» немає.

Лідер «УДАРу» підкреслив, що сьогодні Україна розраховує на допомогу всіх держав, які зацікавлені у збереженні територіальної цілісності та суверенітету України.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.