​Пленарне засідання Верховної Ради України 8 лютого 2017 року

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив ранкове засідання. Народні депутати виступили з заявами, оголошеннями, пропозиціями і приступили до розгляду питань ратифікації. Прийнято Закон «Про ратифікацію Угоди про співробітництво між Україною та Європейською організацією з питань юстиції».


Законом ратифіковано Угоду про співробітництво між Україною та Європейською організацією з питань юстиції, вчинену 27 червня 2016 року у м. Брюсселі, яка набирає чинності на наступний день після отримання останнього повідомлення про завершення Сторонами внутрішніх процедур, необхідних для набрання чинності Угодою.

Проект Закону зареєстровано за №0122.

Прийнято Закон «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Індонезія про співробітництво в оборонній галузі».

Верховна Рада України ратифікувала Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Індонезія про співробітництво в оборонній галузі, вчинену 5 серпня 2016 року у м. Джакарті, яка набирає чинності з дати отримання останнього письмового повідомлення дипломатичними каналами про виконання Сторонами внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання чинності цією Угодою.

Проект Закону зареєстровано за №0126.

Ухвалено ряд постанов щодо проведення парламентських слухань, а саме:

про проведення парламентських слухань на тему: «Пріоритетність додержання страхових засад при реформуванні пенсійної реформи» (реєстр. №5710);

про проведення парламентських слухань на тему: «Медична освіта в Україні: погляд у майбутнє» (реєстр. №5600).

Голова Верховної Ради після перерви у засіданні звернув увагу на недостатню кількість присутніх у сесійному залі парламентаріїв. Він провів реєстрацію народних депутатів. Для участі у роботі зареєструвалося 198 парламентаріїв.

Головуючий достроково закрив ранкове засідання.

За повідомленням Інформаційного управління ВР України

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.