​Пленарне засідання Верховної Ради України 10 лютого 2017 року

Заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд відкрила ранкове засідання. Вона повідомила, що Голова Верховної Ради України Андрій Парубій не зможе взяти участь у пленарному засіданні. О.Сироїд повідомила, що у засіданні беруть участь члени Уряду.


Відбулася «година запитань до Уряду».

Віце-прем’єр-міністр-Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко доповів про заходи, які вживаються Урядом щодо подолання кризової ситуації у місті Авдіївка Донецької області після загострення там наприкінці січня обстановки в зоні проведення антитерористичної операції.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик доповів про роботу об’єднаної енергосистеми та енергетиків у зимовий період. Він зазначив, що зараз об’єднана енергосистема працює в штатному режимі. Однак її нормальній роботі перешкоджає економічна блокада окупованих районів Донбасу, звідки йде постачання вугілля антрацитової групи.

Міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий доповів про підсумки роботи аграрного сектору у 2016 році.

Члени Уряду відповіли на запитання народних депутатів.

На цьому «година запитань до Уряду» закінчилася.

Заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд виголосила депутатські запити.

Народні депутати виступили із заявами, повідомленнями, пропозиціями.

О.Сироїд закрила пленарне засідання.

13-17 лютого народні депутати працюватимуть в комітетах, комісіях і фракціях.

Наступне пленарне засідання шостої сесії відбудеться у вівторок, 21 лютого.

За матеріалами Інформаційного управління ВР України

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.