​Пленарне засідання Верховної Ради України 22 лютого 2017 року

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив ранкове засідання. Народні депутати виступили з заявами, оголошеннями, пропозиціями. Парламентарії розглянули питання ратифікації.


Прийнято Закон «Про ратифікацію Договору між Україною та Урядом Малайзії про взаємну правову допомогу в кримінальних справах».

Верховна Рада України ратифікувала Договір між Україною та Урядом Малайзії про взаємну правову допомогу в кримінальних справах, підписаний 4 cерпня 2016 року у м. Путраджая, який набирає чинності на тридцятий день після дати отримання останнього повідомлення про завершення внутрішніх процедур, передбачених національним законодавством кожної зі Сторін для набрання чинності цим Договором.

Проект Закону зареєстровано за №0128.

Прийнято Закон «Про ратифікацію Договору між Україною та Урядом Малайзії про видачу правопорушників».

Верховна Рада України ратифікувала Договір між Україною та Урядом Малайзії про видачу правопорушників, підписаний 4 серпня 2016 року у м. Путраджая, який набирає чинності на тридцятий день після дати отримання останнього повідомлення про завершення внутрішніх процедур, передбачених законодавством кожної зі Сторін для набрання ним чинності.

Проект Закону зареєстровано за №0129.

Прийнято Закон «Про ратифікацію Угоди між Урядом України і Європейським Союзом про участь України в програмі ЄС «Конкурентоспроможність підприємств малого і середнього бізнесу (COSME) (2014-2020)».

Верховна Рада України ратифікувала Угоду між Урядом України і Європейським Союзом про участь України в програмі ЄС «Конкурентоспроможність підприємств малого і середнього бізнесу (COSME) (2014-2020)», вчинену 4 травня 2016 року в м. Брюсселі, яка набирає чинності з дати, коли Україна поінформує Комісію дипломатичними каналами про виконання своїх внутрішньодержавних процедур.

Проект Закону зареєстровано за №0130.

Прийнято Закон «Про приєднання до Протоколу про сталий туризм до Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат».

Верховна Рада України постановила приєднатися до Протоколу про сталий туризм до Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат, вчиненого 27 травня 2011 року в м. Братиславі, який набирає чинності для України на 90-й день після дати передачі на зберігання депозитарію документа України про приєднання.

Проект Закону зареєстровано за №0131.

Народні депутати відхилили проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 22 грудня 2016 року про прийняття в цілому Закону України «Про амністію у 2016 році» з урахуванням пропозицій Президента України №4255-П.

Народні депутати-представники націоналістичних партій та організацій виступили у Верховній Раді із заявою з вимогами до влади.

Прийнято Постанову «Про Рекомендації парламентських слухань на тему: «Права дитини в Україні: забезпечення, дотримання, захист».

Верховна Рада України схвалила Рекомендації парламентських слухань на тему: «Права дитини в Україні: забезпечення, дотримання, захист» та доручила Кабінету Міністрів України до 1 квітня 2017 року поінформувати Верховну Раду України про стан реалізації цих Рекомендацій.

Проект Постанови зареєстровано за №5523.

За результатами голосування відхилено проект Постанови «Про Рекомендації парламентських слухань на тему: «Про стан та проблеми фінансування освіти і науки в Україні» №5540.

Головуючий закрив ранкове засідання.

За матеріалами Інформаційного управління ВР України

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.