Тенюх звернувся до військових АР Крим та членів їх сімей

zvernennya tenuh

 
Звернення Виконуючого обов’язки Міністра оборони України та начальника Генерального штабу до особового складу військових частин, дислокованих на території Автономної Республіки Крим та членів сімей військовослужбовців


Дорогі співвітчизники!

Товариші генерали і адмірали, офіцери, прапорщики і мічмани, сержанти і старшини, солдати і матроси!

Шановні члени сімей військовослужбовців!

На землі, де віками дружно жили і працювали українці, росіяни, кримські татари, вірмени, греки посіяно розбрат.

Деструктивні сили відчайдушно намагаються розірвати добрі стосунки між представниками різних народів, поділити їх за національною ознакою, перетворити квітучий Крим у зону воєнно-політичного конфлікту.

Вам випала непроста доля у важкий для країни час першими стати на заваді неприхованої військової агресії, метою якою є порушення територіальної цілісності України.

Незважаючи на численні спроби російських військовослужбовців та радикально налаштованих проросійських сил захопити або заблокувати українські військові частини, примусити вас скласти зброю, ви не піддаєтеся на провокації, жорстко засуджуєте зрадників, демонструєте величезну витримку і впевненість у правоті своїх дій.

Глибоко усвідомлюючи, що за вами правда, ви зриваєте плани агресора та робите усе залежне, щоб над військовими частинами України гордо майорів Державний Прапор.

Від імені керівного складу Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України та усього особового складу Збройних Сил засвідчуємо всебічну підтримку вашій принциповій позиції та щиро дякуємо за вірність Військовій присязі!

Окремо хочемо висловити слова сердечної вдячності сім’ям військовослужбовців за моральну підтримку, розуміння та витримку.

Ви маєте бути впевнені, що ви не залишені без підтримки.

Керівництво держави вживає усіх можливих політичних, дипломатичних та організаційних заходів щодо розв’язання кризової ситуації, в першу чергу мирним шляхом. Водночас, Міністерством оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України заплановано низку заходів щодо нормалізації обстановки, забезпечення безпеки військовослужбовців та членів ваших родин.

Віримо, що ваші патріотизм, професіоналізм та вірність Конституційному обов’язку будуть гідно оцінені Українським народом, який незворотньо обрав шлях побудови вільної та демократичної держави.

Виконуючий обов’язки Міністра оборони України І.Й.ТЕНЮХ

Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант М.М.КУЦИН



Коментарі

  +0 #1 Александр Гальченко 3 мар. 2014 г., 16:15:59
Украинским военным в Крыму осталось пару дней простоять до прилета ОБСЕ, дипломатов и журналистов. Стрелять нельзя!!! И флаг и оружие можно отдать (это будет временно) - все фиксировать на фото-видео, аудио максимально полно.
Есть принципиальное различие между захватить, убить, набить рожу и победить - это то что отличает русских от нормальных людей 21 века. Стремление к свободе, справедливости можно убить, подавить (временно - пока не придут новые) - но нельзя победить!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.