Аксьонов впевнений: якщо Путін захоче, в Криму розмістять ядерну зброю

aksen goblin

 
У Криму може з'явитися ядерна зброя, якщо таке бажання виявить президент Росії Володимир Путін. Про це в інтерв'ю іспанській газеті El Pais заявив в.о. глави Криму Сергій Аксьонов.


«На питання, чи можливо, що в Криму знову, як в радянський період, буде розміщена ядерна зброя, Аксьонов відповідає, що буде так, «як вирішить президент. Все в його руках, а я схвалюю все, що служить безпеці Російської Федерації », - цитує Аксьонова автор матеріалу.

Як зазначається у статті, в серпні і на початку вересня колони російських військових автомобілів і техніки, що доставляються поромами з Росії, входять у внутрішні райони Криму. У Сімферополі помітно занепокоєння, пов'язане з присутністю ополчень і загонів самооборони. «За словами критиків, ополчення довільно привласнюють собі різні функції - від вимоги документів у перехожих, до інспектування підприємців і навіть допитів і побиттів», - відзначає автор матеріалу.

У відповідь на це Аксьонов сказав: «Частини самооборони функціонують за законом, прийнятим в Криму, і підкоряються мені». Він визнав, що є проблеми з загонами самооборони: «Люди приходять і замість патріотичних чи національних ідей ставлять на перше місце питання грошей. Я не можу їм платити, а держава буде їм платити, тільки коли з'явиться федеральний закон на цю тему». «Учасники частин самооборони, які порушують закон, сидять у в'язниці», - додав він.

Аксьонов також вважає, що зможе залучити до Криму іноземних бізнесменів, незважаючи на санкції. Він посилається на угоду з якоюсь французькою фірмою про будівництво парку атракціонів. «Прийдуть англійці, китайці, голландці, португальці, індійці...», - каже він, але визнає, що жоден проект не скріплений підписами. «Ніхто не робить інвестицій, тому що ми ще не почали оформляти права на нерухоме майно», - пояснює Аксьонов.

Коментуючи випадок з губернатором Дніпропетровської області Ігорем Коломойським, у якого влада республіки націоналізувала місцеве майно, Аксьонов сказав, що приватні власники можуть зареєструвати своє майно згідно російським законам. Аксьонов запевнив, що в Криму продовжують працювати «Севморзавод», основний власник якого - президент України Петро Порошенко, а також компанії Ріната Ахметова.

Нагадаємо, раніше Україна висловила протест через намір РФ поширити російську юрисдикцію на ядерні об'єкти та матеріали України в Автономній Республіці Крим, пише Корреспондент.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.