Накладено арешт на нерухоме і рухоме майно суддів судів АР Крим та міста Севастополя

pech raysud

 

За клопотанням Генпрокуратури накладено арешт на нерухоме і рухоме майно суддів судів АР Крим та міста Севастополя. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передають «Конфлікти і закони».


«Печерський районний суд міста Києва підтримав клопотання слідчих управління з питань представництва інтересів громадянина або держави в суді, протидії злочинності та корупції на тимчасово окупованій території півострова Крим Генеральної прокуратури України та наклав арешт на нерухоме і рухоме майно суддів судів АР Крим та міста Севастополя», - йдеться у повідомленні.

Загалом накладено арешт на 122 транспортні засоби, зокрема на автомобілі преміум-класу Toyota, BMW, Acura, Honda, Mazda, Mercedes, а також на 149 об'єктів нерухомості, серед яких квартири, домоволодіння та земельні ділянки у Дніпропетровську, Дніпропетровській, Київській, Полтавській та Луганській областях. Орієнтовна вартість арештованого майна становить 200 млн грн.

Нагадаємо, що слідчими Генеральної прокуратури України розслідується кримінальне провадження щодо вчинення суддями судів АР Крим та міста Севастополя злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада, тобто надання іноземній державі та її представникам допомоги у проведенні підривної діяльності проти України), що передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років із конфіскацією майна.

Зокрема, встановлено, що зазначені судді всупереч вимогам законодавства України, порушуючи присягу судді, після анексії Російською Федерацією півострова Крим із березня 2014 року почали чинити «правосуддя» у так званих судах Республіки Крим та протиправно приймати судові рішення. У листопаді - грудні 2014 року вони відповідно до Указів Президента країни-агресора «Про призначення суддів федеральних судів» перейшли на службу до цих незаконно створених судів.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.