Громадські лідер сформують список політиків нової якості

Наталія Королевська. Фото zaxid.netУкраїна схожа на поле бою, де необхідно вибирати надійних союзників, з якими можна не тільки піти у розвідку, а й повернутися з неї. Про це під час прес-конференції на о. Хортиця у Запоріжжі заявив голова громадської організації ветеранів війни в Афганістані «Ніхто крім нас» Олександр Ковальов, коментуючи співпрацю організації з лідером УСДП Наталією Королевською.

«На полі бою завжди вибирають надійних союзників, прихильників, з ким можна йти в розвідку та повернутися з неї. Наталія Королевська - це та людина, якій ми довіряємо. Вона провела багато часу у боротьбі з нинішньою владою, по-справжньому відстоюючи наші права», - наголосив він.

У свою чергу лідер громадсько-політичного об'єднання «Справедлива Одеса» Дмитро Співак заявив, що в українському суспільстві відбувається відторгнення політиків та політики як такої. Коментуючи сьогоднішнє підписання резолюції про створення ініціативної групи з проведення Громадського форуму «Нові лідери - нова країна», він зазначив, що головним завданням форуму є створення нової якості політиків, які зможуть створити нову якість української політики.

«Згідно із соцопитуваннями, 54% виборців не хочуть бачити у майбутньому парламенті жодної особи, яка перебуває сьогодні при владі. Завдання нашого об'єднавчого процесу - допомогти людям вийти з нинішнього стану розчарування - повірити й довіритися новій команді. Дуже важливою є ініціатива Наталії Королевської щодо діалогу з громадянським суспільством - реальними людьми, які борються з безчинством на місцях. Вона запропонувала громадським лідерам активну та реальну участь у державних процесах. У жодній іншій політичній силі, яка заявляє про свою опозиційність, ніхто не бачить нових облич. Залишаються ті, хто переходили з скликання до скликання й неодноразово мінялися місцями з нинішньою владою. Тому необхідно докорінно міняти принципи роботи вищого законодавчого органу 45-тимільйонної країни. Керувати українською державою повинні нові люди, що завоювали довіру у суспільстві», - наголосив Дмитро Співак.

За словами голови Асоціації фермерів України Леоніда Кириченка, у новому парламенті мають бути представники селян, які справді будуть захищати інтереси аграрної сфери. «Адже в парламенті немає жодного селянина, хіба що колишні міністри. Навіть у царській Росії у селян була 30% квота в Думі. Тому ми маємо зробити все, щоб представники наших селян пройшли в майбутню Верховну Раду, інакше під її стінами ми створимо власний парламент, і покажемо людям, які потрібно приймати закони і як за цим законом жити», - додав він.

Підбиваючи підсумки зустрічі, лідер УСДП Наталія Королевська, в свою чергу, наголосила, необхідно щоб в кожному регіоні люди створювали свій «народний список» кандидатів, яких вони бажають бачити в парламенті. «Для нас головне, що лідери всеукраїнських громадських організацій підтвердили готовність обговорювати «народний список» і формувати його. Саме громадські лідери повинні представляти інтереси народу в парламенті», - резюмувала Наталія Королевська.

Нагадаємо, сьогодні на о. Хортиця в Запоріжжі під час зустрічі представників громадських організацій, в якій взяла участь лідер УСДП Наталія Королевська, було прийнято рішення про проведення в середині березня Громадянського форуму «Нові лідери - нова країна», мета якого - громадський контроль над владою і реальний вплив на політичний процес. Відповідно до прийнятої резолюції, Форум відбудеться 15 березня в м. Кам'янець-Подільський.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.