Наталія Королевська: У виборах мера Обухова від опозиційних сил має брати участь єдиний кандидат

Наталія Королевська. Фото zaxid.netВибори в Обухові мають стати майданчиком, на якому об’єднана опозиція відпрацює формати співпраці під час виборчого процесу. Про це йдеться у звернені Наталії Королевської, лідера УСДП, народного депутата України (фракція «БЮТ-Батьківщина) до партій – учасниць Комітету опору диктатурі (КОД) та партії УДАР з нагоди позачергових виборів міського голови м. Обухова, що мають відбутися 18 березня.

У листі лідер УСДП зазначила, що участь у виборах планують взяти представники одразу чотирьох політичних партій, які 22 січня підписали Угоду про спільні дії об’єднаної опозиції, – «Батьківщини», УДАРу, «Фронту змін» та УСДП. «Настав час перейти до практичної реалізації принципів єдності, взаємного непоборення та підтримки. Ми маємо продемонструвати українському народу практичну здатність об’єднуватися та діяти заради спільної мети. Вибори в Обухові можуть та мають стати тим майданчиком, на якому Об’єднана опозиція відпрацює формати співпраці під час виборчого процесу. Переконана, що вже на виборах в Обухові від опозиційних сил має брати участь єдиний кандидат», – заявила Наталія Королевська.

З цією метою лідер УСДП пропонує звернутися до незалежних громадських організацій, зокрема до Комітету виборців України, з проханням провести опитування мешканців Обухова та визначити єдиного кандидата від опозиції, який користується найбільшою підтримкою мешканців міста. «Після оприлюднення результатів незалежного опитування всі кандидати від демократичних сил мають публічно зняти свої кандидатури на користь кандидата з найбільшим рейтингом довіри громадян. Єдиному кандидату від опозиційних сил має бути надана максимальна підтримка з боку інших демократичних кандидатів», – йдеться у зверненні народного депутата.

«Після завершення виборів у місті Обухові маємо проаналізувати досвід та створити на цій основі дієвий механізм взаємодії на парламентській кампанії», – додала політик.

Лідер УСДП нагадала, що 22 січня 2012 року у Києві на Софійській площі представниками опозиційних сил була підписана Угода про спільні дії Об’єднаної опозиції. «Тоді ми взяли на себе зобов’язання координувати та узгоджувати дії в процесі підготовки до парламентських виборів. Ми переможемо тільки разом. Час перейти від слів до дії!», – резюмувала Наталія Королевська.

Довідка

18 березня у м. Обухові відбудуться позачергові вибори міського голови. Попередній мер, який керував містом 13 років, загинув в автокатастрофі. Участь у виборах планують взяти представники одразу чотирьох політичних партій – «Батьківщини», УДАРу, «Фронту змін» та УСДП.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.