На керівника виборчого штабу «УДАР» тиснуть обухівським УБОЗом

Олег Велікін. Фото klichko-obl.kiev.uaВлада намагається вплинути на хід і результати виборів Обухівського міського голови, які повинні відбутися 18 березня цього року. Про це заявляють у Київській обласній організації партії «УДАР».

У партії наголосили, що сьогодні керівника їхнього виборчого штабу в Обухові, депутата міської ради Володимира Геращенка викликали в Київське обласне управління УБОЗ з метою «проведення роз’яснювальної роботи». В «УДАРі» назвали це методом тиску і втручанням у виборчий процес.

«Володимир Геращенко є керівником виборчого штабу і довіреною особою кандидата від «УДАРу» на посаду Обухівського міського голови Анатолія Шафаренка. Його виклик в міліцію – яскрава демонстрація того, що влада боїться кандидата від опозиції і шляхом залякування, погроз, відмов у реєстрації членів ДВК намагається вплинути на виборчий процес. Тож про чесні і демократичні вибори в Обухові говорити не приходиться», – зазначив голова Київської обласної організації «УДАРу» Олег Велікін.

У свою чергу заступник голови партії «УДАР» Артур Палатний вважає, що виборчий процес в Обухові є репетицією перед виборами до Верховної Ради. «Сьогодні на виборах міського голови Обухова проти партії «УДАР» застосовується силовий сценарій, рейтингових кандидатів знімають з реєстрації. Влада відверто відпрацьовує методи, за допомогою яких планує проводити майбутню парламентську кампанію», – переконаний політик.

У Київській обласній організації «УДАРу» також додали, що одночасно із сьогоднішнім «допитом» їхнього однопартійця, Київський обласний адміністративний суд відхилив позовну заяву партії щодо відмови у реєстрації членів ДВК. Таким чином, під час виборів в Обухові у жодній виборчій комісії не буде представників «УДАРу».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.