У Дніпропетровську Віталію Кличко не дали дозволу на зустріч зі студентами

Фото прес-служби «УДАР»

 

Опозиція повинна діяти прагматично і раціонально, визначаючись, як і скількома колонами йти на вибори. Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко на прес-конференції у Дніпропетровську. Політик вважає, що опозиція повинна отримати переконливу перемогу на виборах і отримати потужну більшість у Верховній Раді, тому сьогодні разом потрібно чітко визначити, як цього досягти.


Кличко вважає, що у сучасній українській політиці «2+2 не завжди дорівнює 4». «Якщо кілька опозиційних сил окремо наберуть більше голосів, аніж єдиним списком, можливо, так і правильно йти опозиції на ці вибори. Але опозиційні сили повинні зробити все, щоб створити конституційну демократичну більшість у наступному парламенті й реалізувати ті програми і обіцянки, які декларують. Це буде той лакмусовий папірець, який визначить зрілість української опозиції», – відзначив Віталій Кличко.

Лідер «УДАРу» також повідомив журналістам про те, що два місцевих виші – Дніпропетровський національний університет імені Гончара та Дніпропетровський університет залізничного транспорту – не дали дозволу на його зустріч зі студентами. «Я із задоволенням завжди зустрічаюсь з молоддю, аби поспілкуватися, розповісти про те, що треба робити, щоб досягти успіху і перемагати. Від студентських, молодіжних колективів надходить багато звернень та прохань про такі зустрічі. Але оскільки Віталій Кличко сьогодні є не лише громадським діячем і спортсменом, але й лідером політичної партії, все частіше керівництво вишів відмовляється від таких зустрічей».

Політик додав, що в університеті залізничного транспорту відмову мотивували тим, що актова зала знаходиться на ремонті. «То може мені, як політику, звертатися до всіх вишів України з проханням про зустрічі, тоді скрізь почнуть нарешті ремонтувати зали?», – пожартував Кличко.

Нагадаємо, що Віталій та Володимир Клички сьогодні перебувають з візитом на Дніпропетровщині. У рамках проекту «Старт до успіху!» Фонду братів Кличків Володимир відкрив оновлену ДЮСШ №1 у місті Дніпродзержинську, а увечері в Дніпропетровську брати представлять глядачам стрічку німецьких документалістів «Кличко».

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.