В Обухові з виборчих дільниць витісняють спостерігачів

Фото fakty.ictv.ua

В партії «УДАР Віталія Кличка» заявляють про порушення, зафіксовані на виборах мера Обухова. На тринадцятій виборчій дільниці під час підрахунку голосів представник Партії регіонів, народний депутат України Петро Мельник, застосовуючи фізичну силу, намагався вивести з дільниці народного депутата Ірину Геращенко, яка також спостерігає за підрахунком голосів.

Також на тринадцятій дільниці відбувся інцидент із міжнародним спостерігачами. А за 15 хвилин до закриття дільниці голову комісії телефоном намагалися викликати до суду нібито для розгляду скарги на її дії як голови комісії. При цьому виклик до суду в письмовій формі їй не надали. Після телефонних переговорів знервована голова комісії залишилася на дільниці.

Представникам партії «УДАР Віталія Кличка» вдалося зафіксувати на фото та відео, як члени дільничної комісії №10 підписували порожній протокол про кількість невикористаних бюлетенів. Депутат Обухівської райради Олексій Польський та депутат Києво-Святошинської райради Костянтин Бедовой помітили, що члени комісії підписують протокол без жодних даних і запротоколювали це порушення.

Регіонал Петро Мельник на виборах мера Обухова застосовує силу, щоб вивести з дільниці народного депутата Ірину Геращенко



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.